6 reguli de respectat dacă vrei să ai pătrățele rapid

De Sandra S., pe

Unii ar spune că „pătrățelele” se fac la sala de fitness, în timp ce alții sunt convinși că acestea se fac în bucătărie. Adevărul stă undeva la mijloc, așa că pe lângă sport, trebuie să faci anumite concesii, ca să poți slăbi rapid. Vezi mai jos șapte reguli de respectat ca să arăți de milioane vara aceasta!
Limitează consumul de fructe
Fructele sunt foarte sănătoase și bune pentru tine, dar în cantități mici. Pentru că acestea conțin zahăr – chiar dacă este natural, tot îngrașă. Limitează consumul de fructe și de preferat este să mănânci fructe de pădure sau altele acrișoare, care conțin mai puțin zahăr.
Mănâncă legume
Dacă fructele trebuie consumate cu moderație, legumele nu mai au limită. Consumă cât mai multe și pe toate culorile, atât pentru vitamine și nutrienți, cât și pentru că nu conțin zahăr. La zahăr ar trebui să renunți de tot, dar și la alternative, precum xilitol sau sirop de porumb.
Gătește mai mult
Mâncarea gătită în casă este mai sănătoasă din mai multe puncte de vedere – nu îngrașă la fel de mult pentru că știi ce pui când gătești, nu conține chimicale, precum conservanții sau alte tipuri de E-uri, și are termen de valabilitate. Dacă mănânci produse alimentare care expiră după cinci ani, ar trebui să te întrebi ce conțin de rezistă atât de mult.
Renunță la cereale
Cerealele în general sunt pline de carbohidrați și promovează kilogramele în plus. Stai cât mai departe de cereale, fie vorba și de cele integrale. Dacă vrei să slăbești rapid și să ai pătrățele până pleci la mare, renunță la cereale!
Renunță la lactate
Nici lactatea nu este bună, în special pentru nivelul de insulină din organism – îl scade foarte mult, iar tu vei simți nevoia să mănânci mai mult decât ai nevoie. Când vrei să slăbești, taie lactatele din dietă, spun cei de la noexcuseworkout.org.
Consumă carne de calitate
Caută bucățile de carne cât mai slabe și pe cât posibil organice. Renunță la fripturile grele, făcute în sosuri la cuptor și optează pentru grătarele rapide. Ideal ar fi să mănânci carne de curcan, de pui sau de pește pentru că sunt cele mai ușoare.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter