Piele flască. Ce faci ca să o transformi într-o piele fermă?

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Pielea flască, o problemă pentru multe dintre noi. Curele de slăbire, vârsta, lipsa sportului, toate acestea sunt motivele care ne aduc în această situația.
Te iuți în oglindă și îți vine să țipi de tristețe când vezi că pielea de pe mână nu mai are același aspect ferm ca altă dată? Să știi că multe dintre noi suntem în aceeași situație, fie că recunoaștem public sau nu.

Pentru că nu putem să stăm și să privim cum ne degradăm pe zi ce trece, cel mai bine ar fi să luăm atitudine, înainte să nu fie prea târziu.

Există soluții

Fie că vorbim despre ceea ce putem face noi, fie că mergem să vorbim cu specialiștii care ne pot ajuta, important este să luăm atitudine.

„Laxitatea tegumentară poate apărea la orice nivel, inclusiv la nivelul brațelor. În această zonă este foarte evidentă și supărătoare. Laxitatea tegumentară apare în jurul vârstei de 40 de ani; se tratează și se previne prin masaj și exerciții fizice”
, explică chirurgul estetician, medicul Florin Juravle.

Nu te înfometa și fă mișcare

Două concepte pe care este obligatoriu să le tratăm împreună. Atunci când pornim o luptă împotriva kilogramelor în plus, primul lucru pe care vrem să-l facem este să nu mai mâncăm. Total greșit. Specialiștii spun clar… „mănâncă sănătos și fă mișcare”. Procedând astfel, cu siguranță, vei avea parte de remodelare armonioasă a corpului.

Evită junk-food-ul și ai grijă să te hidratezi corespunzător

Mezelurile, alimentele procesate excesiv, fast-food-ul nu fac decât să ne transforme corpul într-un depozit de gunoaie alimentare. Sigur că nu se va simți deloc bine, iar acest lucru se va vedea imediat pe pielea, dar și în tonusul fiecăreia dintre noi. Așadar, lasă deoparte aceste produse nesănătoase, alege fructele și legumele pe care, de preferat ar fi să le consumi crude. A, important, nu uita de apă. Hidratarea este esențială.

Mezobotox sau lifting de brațe

Două proceduri care te pot ajuta în mod real. Prima, mezobotoxul, îți promite reîntinerirea pielii, în mod special de la nivelului feței și gâtului, decolteului și mâinilor, cu ajutorul acidului hialuronic. „Prin utilizarea acestei substanțe se stimuleaza producția de colagen și regenerarea elastinei, elimină formarea și daunele radicalilor liberi”, explică medicul estetician, dr. Florin Juravle.

Cea de-a doua variantă este liftingul de brațe, procedură care se desfășoară sub anestezie generală. Ea presupune „ascensinarea și excizia excesului tegumentar de la nivelul brațului, printr-o incizie care va fi plasată în axilă”, explică specialistul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter