Mihaela Drafta, de vorbă cu dr. Florin Juravle despre operaţiile estetice

De Unica.ro, pe

Ca fiecare dintre noi, designerul Mihael Drafta a avut curiozităţi legate de operaţiile estetice, curiozităţi pe care le-a lămurit Dr. Florin Juravle, medic estetician.
Urmăreşte clipul de mai jos pentru a vedea discuţia dintre Mihaela Drafta şi chirurgul estetician dr. Florin Juravle. Ei vorbesc despre intervenţiile estetice, vârsta cea mai potrivită pentru a apela la ele, ]ngrijirea de vară pentru un ten perfect şi multe alte lucruri interesante şi utile pentru orice femeie.
Ca în fiecare discuţie despre operaţiile estetice, Mihaela Drafta şi dr. Juravle au vorbit mult despre implantul mamar, probabil cea mai solicitată intervenţie. Vezi cum te afectează şi cum arată faimoasele „silicoane”, dar şi ce crede medicul despre gestul Angelinei Jolie, care a făcut mastectomia preventivă!
Citeşte şi blogul Mihaelei Drafta pe unica.ro!
Vorbind despre intervenţiile mai puţin invazive, Mihaela Drafta a recunoscut că apelează la injecţiile cu botox, pe care le consideră foarte eficiente în prevenirea ridurilor. Ea a primit câteva sfaturi de la medicul estetician privind îngrijirea tenului pe timp de vară. Vezi şi tu ce tratamente te ajută să-ţi hidratezi tenul!
Medicul estetician Florin Juravle vorbeşte despre operaţia la nas a Angelinei Jolie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter