Monica Anghel a dezvăluit meniul cu care a reușit să slăbească 25 de kilograme

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 05 iunie 2018, 12:20
Cântăreața Monica Anghel a dezvăluit de curând meniul cu care a reușit să slăbească nici mai mult nici mai puțin de 25 de kilograme.

Ea a spus exact ce trebuie să mănânci la micul dejun, prânz și cină pentru a putea să slăbești ușor într-un timp foarte scurt.

Dimineața putem mânca un ou fiert cu 50 grame de brânză și un ardei gras. Și o ceașcă de cafea fără zahăr sau cu îndulcitor. Trebuie să bem lichide, multe lichide. Dacă este vară trebuie să bei trei litri de lichide”, spune Monica Anghel pentur Antena Stars.

Citește și: Monica Bellucci a slăbit 18 kilograme cu o dietă inventată de ea

Potrivit acesteia, după micul dejun trebuie să existe o gustare formată dintr-un măr sau o felie de ananas sau 15-20 sâmburi migdale.

La prânz putem să avem așa: o ciorbiță de legume care poate să fie și cu carne și cu ou bătut pe deasupra. Fără pâine. Sau putem să avem vrăbioară de vită. Sau vita o înlocuim cu mușchiuleț de porc, cu salaltă verde, cu rucola, câteva roșii chery, cu pătrunjel”, a continuat artista.

Mai avem o gustare înainte de masa de seară care poate să fie un kefir sau o sana cu 0.7 sau 0.9 % grăsime”, a explicat Monica Anghel.

Citește și: Melissa McCarthy a slăbit 34 de kilograme după ce a urmat dieta ketogenică

Seara mâncăm un bol mare cu salată verde, cu verdețuri multe și lângă putem să punem un pește alb sau piept de curcan. Dacă te culci la 12 noaptea ultima masă trebuie să fie la ora 20:00”, a precizat ea.

Mai mult, Monica Anghel a dezvăluit că merge săptămânal la nutriționist, care o cântărește regulat pentru a-i menține greutatea sub control.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter