Interviu Ligia Pop: „Şi românii merită să trăiască sănătos”

De Unica.ro, pe

Ligia Pop are 33 de ani, a studiat şi a predat pianul, a trăit şi s-a căsătorit în America, dar s-a întors la Mediaş, ca raw food chef.
Dacă ideea de a mânca hrană exclusiv vegană şi nepreparată termic – pe scurt, «row vegan food» – ţi se pare prea radicală, este deajuns s-o priveşti pe Ligia Pop ca să-ţi spui că aceasta trebuie să fie calea spre sănătate şi tinereţe îndelungată.

Aflată în pragul celui de-al treilea trimestru de sarcină, Ligia nu suferă de picioare umflate, pete pe faţă sau multe kilograme în plus. În Statele Unite a fost profesoară de pian, cu elevi de la 3 la 85 de ani. Metoda: liberă.

I-a oferit fiecăruia posibilitatea să studieze în felul care i se potrivea, în ritmul care i se potrivea, astfel încât studiul muzicii să rămână o bucurie.

Peste ocean a chemat-o… dragostea. Soţul Ligiei, Raoul Pop, deşi are mai degrabă o alură şi un rafinament britanic, a trăit mulţi ani în America, dar acum, când stăm de vorbă, ajungem împreună la formularea: «Societatea americană funcţionează foarte bine, dar e de plastic».

Simţeau că ceva lipseşte şi acel ceva era acasă, în România.

Citeşte şi mai multe lucruri interesante pe avantaje.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter