Dieta Andrei Laslău. Cum să mănânci dulciuri fără să te îngrași

De Unica.ro, pe

Una dintre cele mai provocări și-a găsit rezolvarea prin dieta doctorului Andrei Laslău. Acesta i-a împărtășit știristei Ela Crăciun cum poți savura un desert fără să te îngrași.
Pe blogul ei, prezentatoarea știrilor de dimineață din weekend de la Antena 3 a postat un material cu o rețetă absolut delicioasă de tort de zmeură care nu sabotează dieta propusă de dr. Andrei Laslău.
”Circulă de ceva vreme un viral simpatic pe rețelele de socializare, care spune cam așa: toată lumea crede că visul oricărei femei este să găsească bărbatul ideal. Greșit! Visul oricărei femei este să mănânce și să nu se îngrașe. Nimic mai adevarat! Aș putea adăuga, însă, că visul oricărei femei este să mănânce dulciuri și să reușească, totodată, să își mențină silueta. Sună imposibil, nu? Ei, iată că celebrul doctor Andrei Laslău ni s-a alaturat încă o dată în goana după slăbit, păstrând ispitele dulci în ecuație și demontând încă un mit: acela că nu există dulciuri care să îngrașe. ”, a scris Ela Crăciun pe blogul ei.
Rețeta poate fi găsită accesând www.elacraciun.ro.Telespectatorii o pot urmări pe Ela Crăciun în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 6 dimineața prezentând știrile la Antena 3.  Pentru o incursiune pe blogul Ela Crăciun, cititorii trebuie să acceseze linkul următor: www.elacraciun.ro.
Tu ai încerca dieta Andrei Laslău?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter