Droguri ilegale care vindecă boli grave. Îţi vine să crezi?

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:49

Drogurile ca marijuana, LSD sau heroină nu sunt tocmai primul lucru care îţi vine în minte atuncă când discuţi despre elacuri miraculoase pentru diverse afecţiuni. Dar, în mod surprinzător, multe dintre drogurile ilegale au efecte neaşteptate pentru sănătatea pacienţilor cu boli grave. Iată câteva droguri ilegale care vindecă boli grave. Îţi vine să crezi?

LSD – leac pentru alcoolism, depresie şi migrene

Dacă Guvernul american a fost acuzat că testa droguri halucinogene în anii ’50 – ’60 pentru efecetele asupra inamicilor, puţini ştiu de studiile psihiatrice.
Se pare că LSD-ul are o rată de succes de 50 % la vindecarea alcoolismului, spre deosebire de întâlnirile alcoolicilor anonimi, care au numai 10% sorţi de izbândă.
În plus, diverse studii arată că LSD-ul vindecă durerile de cap în 8 din 10 cazuri şi ajută mult pacienţii cu boli terminale atât în alinarea durerilor, cât şi în reducerea depresiei cauzate de moartea iminentă.

Ecstasy – vindecă sindromul de şoc post-traumatic, anxietatea şi boala Parkinson

Substanţa MDMA, amfetamina din pastilele de ecstasy ajută pacienţii cu Parkinson să îşi recâştige mobilitatea şi reduce anxietatea pacienţilor cu boli psihice.
Chiar şi cazurile grave de stres post traumatic, cum ar fi soldaţii întorşi de pe front sau oameni scăpaţi din accidente grave au răspuns bine la tratament.
Citeşte mai departe şi vezi ce droguri ilegale vindecă boli grave, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter