Dieta revoluţionară cu drojdie de bere! Slăbeşti 4 kilograme în două săptămâni

De Libertatea.ro, pe

Drojdia de bere este, fără îndoială, una dintre minunile lumii. Fie că ai probleme de sănătate, fie că vrei să slăbeşti sau să scapi de acnee, drojdia de bere este cea mai bună soluţie.
Dieta cu drojdie de bere tine doua saptamani, timp in care slabesti 4 kilograme. Nu este o dieta periculoasa pentru organism, dimpotriva, este o cura binevenita oricand. Drojdia de bere este, de fapt, un complex de vitamine si minerale. Iti furnizeaza, printre altele, o multime de vitamine din complexul B, vitamina D, vitamina E, calciu, magneziu, crom, seleniu, fosfor, enzime, fibre si aminoacizi.
Drojdia isi mareste volumul in stomac, oferindu-ti rapid senzatia de satietate. Sa nu mai spunem ca iti taie pofta de mancare si de gustari dulci si te ajuta sa consumi mai putine calorii, gratie continutului ridicat de crom, potrivit ele.ro. Drojdia de bere stimuleza metabolismul si contribuie la arderea rapida a grasimilor. Acest lucru se datoreaza vitaminei B2 (riboflavina), care actioneaza direct asupra functiei de ardere.
Citeşte mai multe despre această dietă pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter