Cori Grămescu recomandă: Ce bem pe caniculă?

“Bere” ar răspunde mulţi 🙂 Glumesc. Pentru că suntem 70% apă, este foarte important să bem minimum 2L de apă pe zi. Pe călduri, chiar 3. Dar ce bem în rest, când ieşim la terase cu prietenii?

 

Ceai rece

Multe dintre terase au în meniu, vara, ceai rece. De fructe, de mentă, verde, negru, roşu şamd. Eu vă recomand ca, orice ceai v-aţi comanda, să rugaţi chelnerul să adauge două frunze de mentă proaspătă. Menta îi va da acea notă fresh ceaiului şi nici nu va schimba conţinutul caloric al ceaiului.

Limonadă

Fie că ţi-o prepari acasă sau o comanzi la terasă, ai grijă să fie făcută din lămâi adevărate, nu din  Hellas sau alţi înlocuitori cu aromă de lămâie care, cel mai probabil nici măcar nu au fost aşezaţi pe acelaşi raft cu lămâile, darămite  să conţină vreun strop din fructul adevărat.
La fel, adăugaţi o frunză-două de mentă şi o linguriţă de miere. Nu exagerăm nici nu miericica, pentru că, chiar dacă este cel mai natural îndulcitor, conţine la rândul ei zahăr.

Mai multe despre băuturile consumate pe canicula, dar şi multe alte sfaturi utile, poţi afla de pe Blogul lui Cori Grămescu.

Cori Grămescu
Master Trainer Ultimate Pilates www.ladyfit.ro!

Indiciul de astazi, 9 august, este burtă.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter