Cum a slăbit Ellie White prin medicina tradiţională chinezească

De Unica.ro, pe

Cântăreaţa Ellie White se laudă din nou cu forme perfecte, ea reuşind să slăbească după naştere cu trucuri inspirate din medicina tradiţională chinezească. La sfatul unui nutriţionist, Ellie White a reuşit să slăbească 8 kilograme în doar 14 săptămâni. Vezi ce dietă a ţinut vedeta!
Pentru Ellie White fiecare zi începe acum cu nectar de goji şi iaurt cu fructe goji, iar între masa de prânz şi masa de seară cântăreaţa ia o gustare ce include doar fructe goji uscate. Ellie White nu a agreat niciodată pastilele de slăbit.

Cum a slăbit Ellie White

Sunt de părere că pastilele de slăbit îţi fac bine pe moment, însă efectele negative le resimţi abia atunci când nu le mai ei. La sfatul unui medic specialist am inclus în alimentaţia mea fructele goji, care se găsesc acum şi la noi. Beneficiile acestui fruct au fost descoperite de chinezi în urmă cu 2000 de ani, iar goji sunt considerate ca fiind cel mai bun antioxidant natural. Aceste fructe reduc nivelul glocozei din sânge, ajută la topirea grăsimilor şi reglează toate funcţiile organismului. Îmi încep ziua cu nectar de goji, consumat pe stomacul gol, iar apoi masa de dimineaţă constă în iaurt degresat şi fructe goji”, declară Ellie White.
Noul regim de viaţă a început să dea rezultate după doar câteva săptămâni, cântăreaţa fiind extrem de încântată de noile sale forme.

Dieta lui Ellie White, rezultate în 10 zile

Slăbeşti natural, iar primele rezultate se văd abia după 10 zile. Am reuşit ca acum să am chiar mai puţin cu un kilogram decât atunci când am rămas însărcinată. Am slăbit, natural şi fără efort, 8 kilograme în 14 săptămâni. Beneficiile se văd şi asupra pielii şi a părului”, continuă Ellie White.
Artista îşi datorează forma de invidiat şi ceaiului de ghimbir, pe care îl bea în fiecare seară înainte de culcare.
După ce îl adorm pe Mihăiţă obişnuiesc să-mi fac ceai cu ghimbir proaspăt. Ghimbirul arde grăsimile, iar astfel nu risc să mă îngraş chiar dacă am avut o cină mai bogată în calorii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter