Descopera o gustare sanatoasa pentru o zi plina de energie

De Unica.ro, pe

Intre mesele principale nu trebuie sa suferi de foame, chiar daca esti la dieta. De cate ori simti nevoia unui plus de energie, ia o gustare sanatoasa. Iti spunem care e una din cele mai bune optiuni si care sunt beneficiile ei.

Cerealele integrale, excelenta sursa de nutrienti si energie

Daca vrei sa fii plina de energie pana seara, alege alimente ce contin cereale integrale. Pe langa faptul ca sunt gustoase, ele sunt valoroase pentru sanatate caci bobul integral isi pastreaza toti nutrientii esentiali. Campionul cerealelor este graul integral, bogat in fibre, minerale (fier, magneziu, fosfor, cupru dar si zinc, mangan, seleniu) si vitamine din grupul B, necesare corpului.

Orzul integral este bogat in fibre, mangan, seleniu, fosfor si contine vitamina B3, benefica pentru piele, sistemul nervos si pentru reducerea oboselii si extenuarii.

Ovazul este de asemenea o sursa buna de fibre si elemente nutritive (zinc, fier, mangan, magneziu) vitamina  B1 si proteine. Vitamina B1 contrinuie la metabolismul energetic si la functionarea normala a sistemului nervos si a inimii.

Gustarea perfectă pentru femeile active

Ne-am obisnuit sa combinam cerealele integrale cu lapte sau iaurt. Este o combinatie sanatoasă in orice moment al zilei si o gustare delicioasa. Laptele e mai greu de digerat de catre persoanele cu intoleranta la lactoza, dar iaurtul poate fi o sursa buna de calciu si proteine si pentru astfel de cazuri.

Activia cereale integrale este gustarea perfecta intre mese – gustoasa, usoara, rapida si sanatoasa. La beneficiile cerealelor se adauga cele ale iaurtului, care, datorita bacteriilor bune de fermentare, se digera mai usor si contribuie la echilibrarea florei intestinale. Te poti rasfata cu 5 variante cu cereale integrale si fructe, iar un pahar nu depaseste 120 de calorii.
Pentru gustariledin timpul zilei iti recomandam Activia cereale integrale, cu o reteta noua si 25% mai multe cereale si fructe. E o gustare delicioasa si la indemana, care combina iaurtul sanatos Activia cu cereale integrale si fructe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter