Dance Planet, distracţie şi sănătate cu Oana Ioniţă

De Erika Chivu, pe

Oana Ioniţă te aşteaptă la Dance Planet ca să te molipsească cu zâmbetul ei vesel, buna dispoziţie şi, mai ales, cu pasiunea pentru dans.
Fie că ai patru ani sau 60 de ani, fie că vrei să înveţi balet, hip-hop, bachata sau pur şi simplu să slăbeşti câteva kilograme, Dance Planet este locul perfect pentru tine.
„Planeta Dansului” este situată în Drumul Taberei şi dispune de 5 săli spaţioase, moderne şi utilate pentru fitness, canto şi dans.
Ne adresăm persoanelor între 4 şi 60 de ani care îşi doresc să îşi dezvolte corpul într-un mod armonios, să fie tonici, să zâmbească mai des şi să aibă un stil de viaţă sănătos„, spune Oana Ioniţă, care este gata oricând să împrumute dansatorilor amatori din buna dispoziţie cu care a cucerit întreaga ţară.Oana ţine personal cursurile de Dans Mix, Balet şi Batuka.
Dar la Dance Planet poţi face şi cursuri de Zumba, Yoga, Salsa, DanceHall, Aerobic, Pilates.
O veste bună pentru mămicile ocupate: dacă nu ai timp mergi la sală, atunci poţi face sport în orele pe care copilul tău le petrecere la cursurile de dans. În timp ce fetiţa ta învaţă primii paşi de balet, tu poţi „slăbi” în sala alăturată, la orele de Pilates sau Zumba.
balet la dance planet

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter