Cum a slăbit Aretha Franklin 38 de kilograme în doar 3 luni

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 14:13
În vârstă de 75 de ani, Aretha Franklin a uimit pe toată lumea cu noua ei siluetă, după ce a apărut recent la gala caritabilă organizată de Elthon John, în New York.

Marea artistă a slăbit dramatic în ultimele trei luni, după ce în luna august și-a anulat toate concertele, la recomandarea medicilor, precizând că are probleme de sănătate, fără să dea însă mai multe detalii. În 2010, ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale, apoi a fost diagnosticată cu cancer pancreatic, boală pe care a învins-o.

În ultii ani, fanii Arethei Franklin au fost foarte preocupaţi pentru starea de sănătate a acesteia atunci când au văzut cum cântăreaţa continuă să ia din ce în ce mai mult în greutate, ajungând să cântărească 150 de kilograme. Artista a fost diagnosticată în cele din urmă cu diabet zaharat de tip 2, așa că a fost nevoită să își schimbe radical stilul de viață.

This is 75, #SWIPE for 61! Women keep getting younger with time. #ArethaFranklin #KrisJenner

A post shared by Upscale Magazine (@upscalemagazine) on

„Regina muzicii soul” a slăbit 38 de kilograme și spune că este mândră de forma sa fizică actuală. Iată în ce constă meniul ei alimentar, pe care îl respectă cu tristețe:

Mic dejun

Aretha combină micul dejun bogat în Omega 3 și fibre cu o băutură ce ajută la stimularea metabolismului  și la menținerea nivelului scăzut de zahăr în sânge.

1 ceașcă de fulgi de ovăz, ½ ceașcă de affine, câteva migdale foliate, 1 linguriță de semințe de cânepă;

1 suc mare organic, proaspăt stors (țelină, mere, morcovi, spanac, broccoli).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter