Beyonce a dezvăluit că aproape a murit când a născut gemenii

De Oana Savin, pe
Cântăreața americană Beyonce a dezvăluit că aproape și-a pierdut viața în momentul în care a născut gemenii Rumi și Sir, în urmă cu 13 luni.

Vedeta în vârstă de 36 de ani și-a protejat mereu viața persoanlă, însă, luni, în cadrul unui interviu, a vorbit despre îngrozitoarea urgență medicală.

Ea a povestit cum a suferit de hipertensiune indusă de sarcină și a vorbit despre operația de cezariană de ultim moment care i-a salvat viața atât ei cât și bebelușilor.

Aveam 98 de kilograme în momentul în care i-am născut pe Rumi și Sir. M-am umflat de la toxemie și am stat la pat timp de o lună. Sănătatea mea și a bebelușilor mei a fost în pericol, așa că am suferit o cezariană de urgență”, a dezvăluit Beyonce, citată de The Sun.

Citește și: Meseria pe care Beyonce a avut-o în tinerețe și pe care încearcă să o ascundă

Am petrecut multe săptămâni la Unitatea de Neonatologie Intensivă. Soțul meu a fost un soldat și un suport extraordinar pentru mine. Sunt mândră că am fost martoră la puterea și evoluția lui ca persoană, cel mai bun prieten și tată. Am luptat pentru supraviețuire”, a povestit vedeta.

După cezariană inima mea s-a simțit altfel. A fost o operație majoră. O parte din organele noastre sunt orpite temporar și în cazuri rare, înlăturate temporar pe timpul nașterii. Nu sunt sigură că toată lumea înțelege asta. Am avut nevoie de timp să mă vindec, să mă recuperez”, a explicat ea.

Acum, cântăreața este fericită să își accepte trupul de după sarcină și imperfecțiunile.

Citește și: Jason Mommoa, obsedat de soția sa de la vârsta de 8 ani

Pe timpul perioadei de recuperare, am câștigat iubire de sine și am îmbrățișat felul în care arăt. Accept felul în care trupul meu vrea să fie”, a subliniat Beyonce, despre care s-a specualt că ar fi din nou însărcinată.

Nașterea traumatică a avut loc în iunie 2017. Zece luni mai târziu, Beyonce s-a întors pe scenă, iar în prezent se află în turneu alături de soțul său, Jay-Z. Cei doi mai au împreună o fetiță, Blue Ivy, în vârstă de 6 ani.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter