Băutura preferată a Regelui Charles. Scade colesterolul și menține inima sănătoasă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 05 octombrie 2022, 16:35

Regele Charles ține foarte mult la sănătatea sa. Astfel că își ia toate măsurile de precauție pentru a rămâne în formă. Și nu e de mirare că suveranul britanic consumă alimente cât mai sănătoase.

Potrivit fostului secretar de presă al monarhului, Charles ia un mic dejun târziu ce constă într-o băutură ce are rolul de a reduce riscul apariției cancerului și protejează inima.

Se pare că obieciurile sale alimentare au un impact pozitiv asupra longevității datorită proprietăților anti-cancer și de scădere a colesterolului.

Nutriționistul Signe Svanfeldt a afirmat că băutura preferată a regelui Charles „îmbunătățește condiția inimiii și scade presiunea sângelui”, notează The Mirror.

Monarhul bea în fiecare zi ceai Darjeeling și un pahar mic de suc de fructe.

„Ceaiul Darjeeling are foarte multe beneficii datorită antioxidanților, vitaminelor și conținutului de polifenol, precum scăderea presiunii sângelui, reducerea inflamațiilor și îmbunătățirea sănătății inimii”, spune Signe.

Ceaiul Darjeeling este bogat în quercetină, un compus care scade riscul de arteroscleroză.

Regele Charles nu uită dimineața nici de sucul de fructe care îi oferă vitamine și minerale.

Conținutul de antioxidanți din sucul de fructe se spune că ajută la reducerea riscului apariției unor boli, iar vitaminele ajută organismul să funcționeze în parametri normali.

Pe lângă preferințele de la micul dejun, se pare că mornarhul are o mulțime de tabieturi. Acesta nu pleacă niciodată în călătorii fără ursulețul lui de pluș și trimite întotdeauna o listă cu alimentele preferate înainte de a ajunge la destinație.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter