Anca Serea: „Sunt pro alăptatul în public“

De Monica Cismaru, pe

UNICA este alături de mame și de bebelușii lor, care au dreptul să fie hrăniți la sân în orice situație, chiar și atunci când se află în văzul semenilor. Susține și tu campania pentru protejarea alăptării în public!

Anca Serea face parte din rândul vedetelor-mame care susțin alăptatul în public și transmite un mesaj de încurajare pentru acest proces natural. Anca Serea este mamă a cinci copii, iar cel mai mic dintre ei, Moise Petru, are un an și trei luni.

anca serea foto oltin dogaru unica Anca Serea, alături doi dintre copiii ei, Sarah și Noah. Foto: Oltin Dogaru/UNICA

„Sunt pro alăptatul în public, consider că este un lucru natural și firesc. Cea mai frumoasă legătura între mamă și prunc se consolidează când el este hrănit la sân, iar beneficiile alăptatului sunt de necombătut. A fi mamă este cea mai mare binecuvântare, iar alăptarea trebuie privită ca un „act” de normalitate, ține de noi ca mame și femei să o facem decent și să încurajăm alăptatul pentru cât mai mult timp posibil! Părerile vehiculate în ultima perioadă asupra acestui subiect nu le comentez… Lumea lezată de acest subiect trebuie să înțeleagă că alăptatul este o necesitate și nu o „expunere a sânilor” în mod voit. Trebuie să ne comportăm cu discreție și să nu ne simțim stânjenite când cel mic își cere drepturile. Succes, mămicilor!“, spune Anca Serea.

Citește și – Elena Gheorghe susține alăptarea în public

Citește și – Mihaela Miroiu: „Cred că mamele care alăptează nu sunt și nu trebuie condamnate la arest la domiciliu”

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter