Alimente care ard grăsimile

De Unica.ro, pe

Alimentele care conţin substanţe bioactive stimulează arderea grăsimilor şi te pot ajuta şi pe tine să ajungi la silueta visată.

Carnea de pui şi lămâia

Putem slăbi şi în timp ce dormim! Doar că pentru asta avem nevoie de proteine şi de vitamina C, susţin nutriţioniştii. Aceştia recomandă  să consumăm la cină piept de pui fiert sau peşte la grătar, stropit cu zeamă de lămâie.

Soia şi gălbenuşul de ou

Metionina e un aminoacid cu conţinut de sulf, considerat un motor în procesul de slăbire. El  stimulează secreţia adrenalinei şi e produs când se consumă găl-benuş de ou, soia, carne de pui, brânză de vaci şi linte.

Peştele şi iodul

Problemele cu tiroida declanşează şi probleme cu greutatea. Pentru ca tiroida să funcţioneze corect corpul are nevoie de iod (îl găseşti în sarea iodată şi în peştele oceanic) şi de alimente care conţin tiroxină (se găseşte mai ales în peşte, produsele lactate şi soia).

Cerealele integrale

Magneziul este o substanţă importantă în producerea enzimelor şi e necesar în procesul de ardere a grăsimilor. Consumă cu regularitate produse pe bază de cereale integrale, alune şi fructe de pădure.

Caşcavalul şi carnea de miel

Consumul de carne de miel, carne de pui şi caşcaval stimulează secreţia naturală de carnitină, o substanţă care stimulează arderea grăsimilor.Combinaţia cu produse care conţin vitamina C face efectul şi mai vizibil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter