5 motive pentru care mariajul tău te distruge

De Diana Zagrean, pe

Căsnicia poate fi foarte grea uneori şi stresul şi frustrările nu-ţi fac deloc bine la sănătate. Vezi care sunt cele 5 motive pentru care mariajul tău te distruge.
 
1. Lipsa de comunicare
Lipsa de comunicare între parteneri şi frustrările acumulate fac rău întregului organism şi provoacă multe neplăceri, de la dureri de cap şi dureri musculare, la anxietate şi depresie.
Din păcate, femeile tind să se trateze singure, cu alcool şi medicamente de tot soiul în cazul în care au probleme în relaţie şi se simt stresate.
2. Certuri frecvente
Orice cuplu se mai şi ceartă. O neînţelegere din când în când nu este un capăt de ţară şi chiar este bine să discutaţi nemulţumirile unul cu celălalt.
Dar când cearta devine un obicei zilnic şi nivelul de stres este constant la cote ridicate, femeile sunt foarte grav afectate.
Potrivit ultimelor studii, multe femei care au ajuns la urgenţe cu atac de cord sau alte crize cardiovasculare se plângeau de nemulţumiri şi certuri în familie.
În plus, dacă te cerţi des cu partenerul, rişti să te îmbolnăveşti de hipertensiune arterială, diabet tip 2 sau sindrom metabolic şi să-ţi crească colesterolul, zahărul din sânge şi hormonii stresului.
3. Uiţi să ai grijă de tine
Dacă ai grijă de nevoile partenerului şi uiţi să te mai gândeşti şi la tine, rişti să te îmbolnăveşti.
Studiile arată că puţin timp pentru tine, cum ar fi o programare la masaj sau spa reduce serios anxietatea şi stresul şi te face mai puţin ostilă, ceea ce reduce riscul de atac de cord.
Multe femei cred că trebuie să aibă grijă de partenerii lor, dar există o limită după care acest lucru le face efectiv rău fizic.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter