4 vise erotice care prevestesc despărţirea

De Stela Moisescu, pe

Atunci când iubitul tău îţi apare în vis, iar visul capătă o conotaţie erotică, nu e neapărat semn bun! Uneori visele erotice semnalează că există anumite probleme…
… în relaţia de cuplu. Autoarea Yvonne Fulbright a identificat patru vise erotice care prevestesc despărţirea.

Iată ce vise erotice te anunţă că tu şi iubitul tău sunteţi în prag de despărţire!

Adulter în vis

Autoarea admite că este destul de comun pentru cineva care tocmai a făcut un pas înainte în relaţie să viseze că îşi înşală partenerul. Acest vis se petrece, de obicei, după ce te-ai logodit sau înainte să păşeşti la altar. În acest fel mintea ta încearcă să proceseze paşii pe care îi faci în relaţie. Dacă visul se repetă, înseamnă că ai dubii cu privire la evoluţia rapidă a lucrurilor. Este posibil să vrei să dai un pas înapoi, lucru care poate deteriora iremediabil relaţia.

În cazul în care el te înşală pe tine în vis, rezultă că „suferi de abandon emoţional”, spune Fulbright. Simţi că iubitul te neglijează şi eşti tentată să cauţi tu în altă parte atenţia cuiva.

Iubitul tău nu are faţă

Dacă în vis ai impresia că faci sex cu iubitul tău, dar nu reuşeşti să îi vezi faţa, înseamnă că în sinea ta consideri că lipseşte ceva din relaţia voastră. E posibil că acest gol să ducă la o despărţire, dacă nu-l indentifici din timp.

Nu ai unde să faci sex cu iubitul tău

Yvonne Fulbright afirmă că acest vis, în care tu încerci să faci sex cu iubitul tău, dar nu găsiţi un loc prielnic, apare, de regulă, chiar înainte de o despărţire. Semnificaţia visului este aceea că s-a produs o deteriorare a intimităţii de cuplu. Faptul că în vis vă străduiţi să găsiţi un loc unde să faceţi sex arată că vă luptaţi cu obstacole şi în viaţa reală. Se prea poate ca tu şi iubitul tău să nu mai aveţi foarte multe lucruri în comun, aşa că o despărţire este aproape inevitabilă.

Eşti prinsă în timp ce faci sex cu iubitul tău

În acest caz visul îţi semnalează că nu te comporţi natural în relaţia de cuplu, ci ca şi cum ai avea ceva de ascuns. Este posibil ca un aspect legat de tine să îţi dea bătăi de cap şi să nu te lase să avansezi în relaţia cu iubitul. Mai apoi, se poate ca visul să îţi indice că te îngrijorezi despre ce părere au ceilalţi ori despre partenerul tău, ori despre relaţia voastră.

Află ce spun şi visele de noapte despre relaţia ta!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter