Video: bărbaţi celebri surprinşi în ipostaze sexy

De Stela Moisescu, pe

Sexul vinde, iar asta o ştiu şi bărbaţii celebri care vin cu oferta. Aşa că nouă nu ne rămâne decât să-i urmărim cu interes pe cei mai sexy bărbaţi făcând cele mai…
… sexy lucruri doar pentru noi!

Iată cinci vedete masculine surprinse în ipostaze foarte ademenitoare… Care îţi place cel mai mult?

Bradley Cooper are cel mai sexy accent

Actorul american Bradley Cooper a acordat recent un interviu în limba franceză, ocazie cu care a pus pe jar (şi mai tare) inimile femeilor. Cine ar fi crezut că actorul vorbeşte „limba dragostei” cu un accent atât de sexy?!

Dacă în interviu frumuşelul actor povestea foarte cursiv despre cea mai nouă peliculă în care joacă, „The Hangover 2”, interviul a făcut senzaţie peste noapte pe internet, datorită modului în care actorul vorbeşte în franceză. O fană înfocată scrie că „Pe el îl învinovăţesc pentru standardele mele ridicate în materie de bărbaţi!”

Într-adevăr, accentul său franţuzesc nu este decât cireaşa de pe tort!

Mathew Mcconaughey este cel mai sexy tătic

Aşa tată, aşa fiu! Paparazzi caută să-l surprindă mereu pe actorul Mathew McConaughey împreună cu fiul său Levi în vârstă de doi ani. De ce? Pentru că femeile îi adoră!

Actorul este foarte sexy în postura de tătic, mai ales că micuţul are aceleaşi plete care l-au făcut celebru şi pe Mcconaughey şi adesea cei doi se îmbracă asemănător.

Paul Walker este sexy în reclama la parfumul ce-i poartă numele

Acest video este sexy şi amuzant în acelaşi timp! Paul Walker a fost invitat în luna aprilie în emisiunea „The Ellen Degeneres Show”.

În prima parte avem ocazia să-l admirăm în tooată splendoarea lui făcând reclamă la parfumul ce-i poartă numele (Ştii ce să să-i iei iubitului, nu?).

Walker, actorul pe care îl poţi urmări în filmul „Fast Five”, este pus într-o ipostază inedită atunci când este provocat la o cursă de karting, unde oponentul este chiar prezentatoarea emisiunii, Ellen.

Walker, care este un împătimit al automobilelor şi în viaţa reală, este învins de Ellen, iar la finalul cursei se recunoaşte înfrânt, într-un mod pur şi simplu a-do-ra-bil!

Vezi alte ipostaze sexy cu bărbaţi celebri pe a doua pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter