Fiica lui Paul Walker, Meadow, s-a căsătorit. A fost condusă la altar de actorul Vin Diesel

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 27 iunie 2022, 12:24

Fiica actorului Paul Walker (n. 1973 – d. 2013), Meadow Rain Walker (22 de ani), s-a căsătorit cu logodnicul ei, Louis Thornton-Allan (24 de ani), student la actorie în New York. Perechea s-a logodit în august 2021. Inelul de logodnă al modelului a fost realizat de un bun prieten de-al ei, Eduardo Saggese, pentru brandul Eclat Jewels.

Fiica lui Paul Walker, Meadow, s-a căsătorit. A fost condusă la altar de actorul Vin Diesel

Nunta a avut loc în Republica Dominicană. Modelul a purtat două rochii semnate Givenchy. Una mini, „distractivă și tinerească” pentru cununia civilă, iar cealaltă lungă și elegantă, pentru cununia religioasă. Meadow a fost condusă la altar de unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui ei, actorul Vin Diesel (54 de ani).

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Suntem căsătoriți!!!!”, a scris Meadow pe Instagram, în dreptul unui videoclip de la ceremonia religioasă. Evenimentul a avut loc pe plajă.

Paul Walker s-a stins din viață în anul 2013, în urma unui accident rutier. În urma celor întâmplare, Meadow a devenit foarte apropiată de familia actorului Vin Diesel. Mai mult decât atât, acesta din urmă și-a numit fiica cea mică Pauline (6 ani), în onoarea lui Paul. 

Din anul 2007, Vin Diesel formează un cuplu cu modelul Paloma Jimenez (38 de ani). Perechea are trei copii, un fiu și două fiice, Vincent Sinclair (11 ani), Hania Riley (13 ani) și Pauline (6 ani).

Meadow continuă să țină vie amintirea regretatului ei tată publicând adesea imagini cu acesta în mediul online. Tânăra susține de asemenea cauzele în care Paul a investit atât timp, cât și bani, prin Fundația „Paul Walker”. Organizația susține conservarea oceanelor și a vieții animalelor sălbatice.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter