Vin Diesel, de nerecunoscut la 54 de ani. Cum a fost fotografiat de paparazzi

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 15:26

Vin Diesel (54 de ani) a fost multă vreme considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Cu trupul său plin de mușchi, bine lucrați la sala de fitness, Diesel era mereu în centrul atenției publicului feminin, dar astăzi lucrurile par schimbate.

Recent, celebrul actor a fost surprins de paparazzi pe un yacht, în Portofino, Italia, împreună cu partenera sa de viață, modelul Paloma Jimenez (38 de ani) și cu prietenii lor, Zoe Sldana și soțul ei.

În fotografiile făcute de paparazzi, Vin Diesel este de nerecunoscut. Starul de la Hollywood a renunțat la a mai avea grijă de trupul său și s-a îngrășat considerabil în ultimii ani. Dar acest lucru nu pare să-l deranjeze, considerând că anii în care arăta impecabil au apus.

Citeşte şi: Ce spune Alina Pușcău despre relația cu Vin Diesel

“Zeci de ani am avut cel mai bine lucrat corp din New York!”, spunea Diesel, într-un interviu mai vechi, potrivit Daily Mail.

Vezi cât de schimbat este Vin Diesel în galeria foto de mai sus.

Diesel are o familie frumoasă

În 2015, Vin Diesel, pe numele real Mark Sinclair, a devenit tăticul unei fetițe, acesta fiind cel de-al treilea copil pe care îl are împreună Paloma. Cei doi mai au un fiu, Vincent Sinclair, în vârstă de 10 ani şi o fiică – Hania Riley, în vârstă de 12 ani.

Mezina familiei a fost botezata Pauline, în memoria regretatului actor Paul Walker, un bun prieten al lui Vin. Walker a murit în 2013, într-un accident de mașină.

Uite cele mai bune filme cu Vin Diesel – acțiune in formă pură!

Foto – Profimedia / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter