Învaţă de la opt vedete cum să fii bună la pat!

De Stela Moisescu, pe

Crezi că diferă în vreun fel viaţa sexuală a vedetelor faţă de viaţa ta? Hannah Grove şi Russ Alan Prince, autorii celebrei cărţi „Fame & Fortune”, au intervievat…
… nici mai mult nici mai puţin de 1015 actori, muzicieni şi fotomodele, cu vârste trecute de 25 de ani şi o avere de cel puţin 10 milioane de dolari.

Află că pentru 90% dintre vedetele de sex feminin participante la studiu sexul este ori foarte important, ori vital pentru armonia unei relaţii de cuplu. 96% dintre ele au recunoscut că statutul de vedetă le-a îmbunătăţit viaţa sexuală.

Celebritatea le-a încurajat pe femeile celebre să scape de inhibiţii şi să experimenteze mai mult în dormitor. 95% spun că odată cu celebritatea s-au bucurat de sex mai aventuros şi exotic.

Eşti curioasă care sunt cele mai nebunatice experienţe sexuale ale vedetelor participante la studiu? De la tehnici sadomasochiste de supunere şi dominare, tehnici tantrice de prelungire a actului sexual, tratamente afrodisiace, până la sex în public, în cele mai reprezentative oraşe ale lumii! Da, vedetele au un curaj nebun în pat şi trăiesc experienţe sexuale inedite.

Dacă împumuţi o frântură din această atitudine neînfricată, şi tu te poţi bucura de sex de calitate împreună cu iubitul tău!

Iată care sunt trucurile cu care vedetele îşi condimentează viaţa sexuală:

Sms-uri sexy: Hilary Duff este una dintre puţinele celebrităţi care recunoaşte că foloseşte telefonul mobil în scopuri necurate. Deşi, atât Rihanna, cât şi Vanessa Hudgens au apărut în ipostaze indecente pe internet, după ce pozele menite doar pentru ochii iubitului au ajuns pe mâinile cui nu trebuia. Hilary Duff urmează însă o regulă foarte inteligentă: îi trimite iubitului poze sexy cu ea, dar îşi pozează doar corpul, nu şi faţa!

Domină-ţi iubitul: fotomodelul Katie Price spune că orice femeie ar trebui să îşi lege măcar o dată iubitul de pat. Senzaţia de putere este un intens afrodisiac.

Atinge-te în timpul sexului: este sfatul pe care ţi-l oferă Pamela Anderson, care consideră că sexul devine mult mai distractive atunci când eşti conştientă de atuurile tale fizice şi înveţi să te iubeşti în toate formele.

Gesturi indecente: Dita Von Teese consideră că sexul un pic mai dur este cel mai fierbinte. Aşa că data viitoare zgârie-l uşor pe iubitul tău şi roagă-l să te tragă de păr sau să-ţi vorbească indecent.

Mergi într-un sex shop: de acolo poţi achiziţiona diverse jucării erotice pe care le poţi folos şi singură şi cu iubitul, după cum declară cântăreaţa Mel B.

Încurajează-l pe iubitul tău să ia atitudine: nimic nu este mai sexy, decât să-ţi laşi partenerul să te domine în totalitate, spune Eva Longoria, care spune că îi place să fie legată la mâini în timpul sexului.

Sex în afara dormitorului: actriţa Scarlett Johannson mărturiseşte că locurile variate în care face sex o ţin mereu pe jar. Ea spune că locul ei preferat pentru sex este bancheta din spate a maşinii.

Bucură-te de sex, fără să joci teatru: cântăreaţa Cheryl Cole spune că nu-i place să exagereze în dormitor, aşa că nu începe să se manifeste foarte zgomotos, doar ca să semene cu un star porno: „Cred că bărbaţii preferă mai degrabă să audă o respiraţie sacadată decât urlete.

Dă click şi citeşte 23 de declaraţii inedite ale vedetelor despre sex!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter