Totul despre femeia Leu – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 28 octombrie 2022, 11:32

Femeia leu poate fi o fiară sau o pisicuță și totul depinde de cum te porți cu orgoliul ei și cât de mult o adori. Vezi ce face femeia leu în dragoste și cu cine este compatibilă această zodie de foc.

Cuprins

Femeia Leu – caracteristici ale zodiei

Dacă ai cel puțin o cunoștință femeie în zodia leu, sigur ai auzit în ultima vreme niște răgete. Dacă ești o persoană foarte norocoasă, poate că ai avut parte de niște tors cuminte, dar nu te obișnui cu asta.

Femeia leu este ușor de recunoscut în mulțime, ea este cea care râde cel mai tare, are cel mai larg zâmbet, cele mai frumoase haine și cea mai multă încredere în ea însăși.

Adoră atenția și admiratorii și este mereu jucăușă și gata de acțiune, deși preferă să i se întâmple lucruri frumoase, mai mult decât să se apuce ea de ele.

Pasională și destul de iute la mânie, femeia leu va scoate ocazional ghearele și colții, iar coama i se va zbârli din când în când, dar un compliment bine plasat o va aduce repede la stadiul de pisicuță.

Femeia leu vrea să fie răsfățată și adorată, așa că dacă vrei să-i intri în grații, ai face bine să-i faci surprize inteligente și să o faci să se simtă cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai gospodină din lume.

Puternică, inteligentă, isteață și creativă, femeia leu are nevoie de un partener care să-i țină piept, care să o îmblânzească, care să îi fie egal și alături de care să domnească peste jungla urbană.

Femeia leu în dragoste

Femeia leu nu cunoaște jumătăți de măsură în dragoste și relații serioase: ori are parte de dragoste adevărată, cu intensitate, emoții și pasiune, ori se lipsește de tot și așteatpă ceva mai aproape de ideal.

Dragostea unei femei leu este cam ca ceea ce citești în cărți și vezi în filme, totul la intensitate mare: pasiune, certuri, lacrimi, împăcări romantice, declarații fierbinți și nopți în flăcări.

Viața și dragostea alături de femeia leu sunt ca un montagne rousse, un carusel cu urcușuri care te fac să uiți tot ce ai mai trăit până atunci și coborâșuri care te deprimă până la lacrimi.

Iubirea pentru femeia leu este centrul universului, de aceea se îndrăgostește des și complet. Ea nu iubește moderat și nu se implică doar parțial într-o relație.

Teritorială și geloasă, femeia leu nu va permite ca partenerul ei să fugă cu altă femeie, pentru că aceasta nu se va apropia niciodată de ajuns cât să îl cucerească.

Femeia leu în pat

Sexul este foarte important pentru femeia leu. Pentru ea, dragostea fizică întărește legătura spirituală și emoțională dintre doi oameni și face totul mai distractiv.

Senzuală și acrobată, femeia leu în pat este foarte activă și creativă. Nu te vei plictisi lângă o astfel de femeie pentru care viața intimă este importantă și reprezintă o cale d emenținere în formă.

Libidoul femeii leu este greu de egalat și stilul ei în așternuturi te va impresiona dacă nu ești obișnuit cu zodiile de foc și sexul.

Pe de altă parte, femeia leu cere satisfacție totală în pat și știe foarte bine ce-i place și ce nu. Zonele ei erogene sunt degetele, pielea și mai ales zona lombară, încearcă să mângâi aceste zone și leoaica se va transforma în pisicuță care toarce.

Cu ce zodii este compatibilă femeia Leu

Foarte credincioasă în relații, femeia leu nu va înșela niciodată, deoarece ea iubește total și se implică cu trup și suflet.

Pe de altă parte, femeia leu nu va tolera un partener care nu îi oferă aceeași loialitate și aceeași siguranță a sentimentelor.

Ea nu caută un bărbat care să aibă grijă de ea, sau un servitor care să îi facă toate mofturile, ci un partener egal, un vânător cu care să plece prin junglă după pradă.

Pentru că urăște rutina, femeia leu este compatibilă cu semnele zodiacale la fel de active și dinamice ca ea.

Astfel, femeia leu este compatibilă cu partenerii din zodia gemeni, săgetător și balanță, dar are șanse de relații reușite și cu berbecii sau vărsătorii, deși aceștia s-ar putea să o mai calce pe coadă cu lipsa lor de seriozitate.

Femeia leu în dragoste este ca femeia leu în pat și trebuie să știi cum să o mângâi ca să o îmblânzești. Generoasă și pisicoasă, femeia leu necesită multă grijă și atenție în relațiile de iubire.

Cum cucerești femeia Leu

Femeia Leu are nevoie de un barbat loial. Ea ofera loialitate in relatie si are pretentia ca asta sa vina catre ea de la partener. In plus, isi doreste ca partenerul sa ii ofere siguranta, dincolo de cea emotionala.

Femeia Leu cauta un barbat de tipul vanatorului aventurier care sa o insoteasca in calatoria ei…in jungla din oras. Ii place sa fie coplesita cu grija si atentii, dar nu cauta genul de barbat care sa se gudure pe langa ea tot timpul.

Sursa foto femeia leu în dragoste: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter