Totul despre bărbatul Berbec – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 27 octombrie 2022, 12:40

Bărbatul berbec este un animal aparte, feroce, agresiv, dar fidel și generos, iar ca iubit, nu trebuie decât să-i oferi toată dragostea ta și te va pune pe un piedestal de cristal. Vezi ce trebuie să știi despre aprigul bărbat berbec în dragoste.

Cuprins

CONȚINUT VIDEO UNICA

Bărbatul Berbec, caracteristici ale zodiei

Este foarte greu să-ți dai seama dacă un berbec este infatuat sau obsedat. Determinarea și agresivitatea cu care abordează ambele situații poate confuza chiar și pe cei mai abili psihologi.

Bărbatul berbec îndrăgostit nu se mai gândește la nimic altceva și tot ce face este direcționat înspre cucerirea ta.

Dacă ești norocoasa câștigătoare a atenției unui bărbat berbec, poți spune că ai tras lozul cel mare, deoarece sunt pasionali, iubesc să vâneze și ar face aproape orice ca să-ți intre în grații.

În plus, începutul unei relații cu un berbec înseamnă o furtună de pasiune, aventuri și spontaneitate care îți vor întoarce lumea cu susul în jos exact cât este nevoie ca să cazi neajutorată în brațele lui puternice.

Cum cucerești bărbatul Berbec

Atunci când un bărbat berbec pune geana pe tine, nu mișca! Rămâi pe loc! Berbecii iubesc să flirteze și se bucură nespus de fiecare nuanță a primelor schimburi de cuvinte și priviri. Nu-i strica jocul, deoarece asta îi poate tăia instant elanul și chiar interesul.

Dă din gene, zâmbește misterios și lasă-te sedusă cât mai greu, deoarece activitatea preferată a bărbatului berbec îndrăgostit este să lupte pentru un premiu special, să învingă concurența acerbă și probele de foc și abia la final să se bucure de rezultatul muncii sale.

Orice ai face, nu te grăbi să-i sari în brațe, pentru că dacă nu muncește pentru ce își dorește, renunță destul de repede. Bărbații berbeci sunt celebri pentru cât de repede își pierd interesul și cât de repede se plictisesc de ceva ușor.

Fă în așa fel încât să lupte, dar nu peste puterile lui și oferă-i mici cadouri de atenție și interes, ca să nu creadă nici că nu ai fi deloc interesată.

Cu ce zodii este compatibil bărbatul Berbec

Bărbatul Berbec și Femeia Taur

Femeia Taur îi activează Berbecului casa a 2-a astrologică, ce-a a aspectelor concrete, atât la propriu, cât şi la figurat, astfel că, prin intermediul ei el învaţă să aprecieze şi să-şi cultive posesiunile, fie acestea talent înnăscute sau accesorii exterioare. Ea îl învaţă că banii nu sunt ochiul celui rău, ci mai degrabă un bun ce poate fi valorificat la fel ca timpul sau talentul. Berbecul îi dinamizează femeii Taur casa a 12-a, casa cosmică a experientelor non-materiale, „spirituale” sau chiar magice. Credinţa oarbă în visurile sale (fapt care le face sa devină realitate) îi arată femeii Taur că focalizarea asupra unui scop unic , lăsând la o parte orice dorinţă de confort poate duce la îndeplinirea acestuia. Dar este nevoie de timp pentru asimilarea acestui fel de întelepciune. Prin urmare el poate resimţi nevoia ei de siguranţă financiară ca pe o povară; de asemenea, nativa Taur îşi va verbaliza fricile, probabil într-un mod prea lipsit de tact, în încercarea de a gestiona aspectul economic al legăturilor.

Cu toate acestea, într-un final, toate se potrivesc ca prin minune: femeia Taur conferă o bază solidă iniţiativelor pe cont propriu ale bărbatului Berbec, valorifîcându-le practic, în timp ce el o ajută să lase la o parte atitudinea defetistă (pe care ea o numeşte simţ practic), demonstrând astfel din nou şi din nou forţa naturii sale cardinale, de foc, permanent aţâţat de scânteia inspiraţiei. Chiar şi atunci când se bucură de propriul succes profesional, femeia Taur continuă să rămână inspiratoarea bărbatului ei. Asemenea Evei, îl seduce pe Adamul ei Berbec, convingându-l să muşte cu poftă din viaţă, oferindu-i delicii pline de senzualitate şi momindu-l să lase la o parte stilul de viaţă spartan care îi este atât de caracteristic. Această domnişoară se simte foarte bine pe piedestalul ridicat de el pentru ea, la fel de degajată ca Venus ieşind din spuma mării, fiind peste măsură de mulţumită să fie o posesiune a bărbatului, un fapt ce le-ar putea face pe semnele feminine mai „libere” să se cutremure doar la simplul gând. Dar nu şi domnişoara Taur: ea nu consideră egalitatea sexelor şi îndeplinirea rolului tradiţional ai femeii ca excluzându-se reciproc. In acelaşi timp, dintre toţi nativii zodiacului, Berbecul vrea să simtă că el deţine puterea, ca un bărbat adevărat. Iar ea nu are nimic de pierdut dacă îl lasă să creadă că aşa şi este.

Bărbatul Berbec și Femeia Leu

Marte şi Soarele reprezintă sferele planetare cele mai fierbinţi în astrologie. În calitate de stăpânitori ai semnelor de foc, Berbec şi Leu, cei doi aştri le conferă nativilor sănătate, vitalitate, o structură atletică, exuberanţă şi aşa mai departe, căci elementul foc simbolizează viaţa. Aceasta este piatra de temelie a atracţiei reciproce a cuplului, fiecare fiind fascinat de natura pasională a celuilalt, pe care o preferă oricând şi la orice oră unui spirit de intelectual palid sau de şoarece de bibliotecă. Întâlnirile lor romantice sunt active având chiar o natură sportivă, şi distracţia nu se opreşte aici: Nativa Leu stăpâneşte casa astrologică a 5-a a Berbecului, aceea a jocurilor şi a amuzamentului ca sa nu mai menţionăm flirturile şi aventurile amoroase. Intr-adevar, ea pare să îi promită distracţii nenumărate, deschizându-i o nouă perspectivă asupra vieţii şi arătându-i ca existenţa trebuie să fie în primul şi în primul rând plină de exuberanţă – un joc care necesită îndemânare mult mai mult decât noroc.

Acesta este un fapt extrem de important pentru Berbec, care are tendinţa de a se lua atât pe sine, cât şi propria viaţă mult prea în serios, bazându-se excesiv de mult pe concepţia sa privitoare Ia destin, ce îl poate transforma dintr-un viteaz neînfricat într-un rigid apărător ai diverselor norme şi convenţii. Pe de altă parte, semnul Berbecului stăpâneşte casa a 9-a a femeii Leu casă „filosofică a mentalului superior şi a geniului, printre alte atribute. Şi într-adevăr, el o face să mediteze la problemele majore ale vieţii, inducându-î noţiunea că un sistem personal de convingeri i-ar structura mai bine acţiunile, influenţându-i chiar etica personală. Fiecare dintre cei doi manifestă diferite aspecte pozitive care se combină însă într-un mod armonios. Însă cum nici Berbecul cel înfumurat şi nici Leoaica cea aprigă nu sunt dispuşi să înveţe nimic de la nimeni, s-ar putea să apară o oarecare distanţă între ei. Considerându-se adevărate autorităţi în cam toate domeniile, cei doi nu sunt în nici un caz dornici să îmbrăţişeze schimbarea – ceva foarte caracteristic narcisiştilor. EI speră ca ea să realizeze la un moment dat ce mult o ajută legătura lor, comportându-se ca atare, în timp ce ea şi-ar dori ca el să lase din când în când garda jos sau cel puţin să se prefacă uneori că simte şi el câte ceva.

Bărbatul berbec face valuri în pat, valuri de plăcere

Berbecul este un vrăjitor, un maestru al vorbelor dulci și al stilului Clark Gable de bărbat alpha, care ia femeia pe sus și face ce vrea cu ea, dar dacă o vede plângând se înmoaie ca o cârpă udă.

Experimentat și ”trecut prin viață”, bărbatul berbec știe exact ce vrea și, mai ales, știe exact ce vrea o femeie. Are toate vorbele la el și știe toate mișcările bune, fie că este vorba de a te convinge, fie că este vorba de a te impresiona în așternut.

Bărbatul berbec se mișcă bine în pat și îi place ca talentul lui să fie recunoscut și chiar strigat, dacă este cazul.

Cea mai mare dorință secretă a bărbatului berbec îndrăgostit este să găsească o parteneră care să-l lase să conducă numai 90% din timp. Adică, o dată la mult timp, când se simte el destul de confortabil cu tine, să te lase să preiei frâiele și să-i spui tu ce să facă.

Nu o să recunoască așa ceva în public niciodată, dar tocmai firea lui de oțel îl face să tânjească după un pic de control, să vrea să simtă libertatea de a nu mai face el totul și de a nu depinde totul de el.

Se spune că bărbatul berbec în dragoste e ca tancul în al doilea război mondial: puternic, ferm, încăpățânat, loial, generos cu muniția și blând cu echipa proprie. Ți se pare adevărat?

Sursa foto cuplu bărbat berbec: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter