Totul despre femeia Fecioară – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 03 noiembrie 2022, 13:10

Femeia fecioară este inteligentă, perfecționistă și sexy, dar trebuie să muncești serios ca să ajungi la sufletul ei, deoarece tinde să fie timidă și temătoare când vine vorba de oameni noi. Vezi cum se comportă femeia fecioară în dragoste și ce face în intimitate, când se mai destinde.

Cuprins

Femeia Fecioară, caracteristici generale

Șarmantă, perfecționistă și mereu atentă la detalii, femeia fecioară seduce fără milă tineri și bătrâni, bărbați și femei, deoarece pare greu de atins și ușor de dezamăgit.

Femeia fecioară are stofă de critic, cu atenția ei la detalii și perfecționismul obsesiv. Pentru că analizează la rece tot ce mișcă, ea poate părea prea calculată și lipsită de emoții, dar cine o judecă atât de aspru la prima vedere nu va afla niciodată cât de caldă poate fi odată ce ai cucerit-o definitiv.

Intuitivă și analitică, femeia fecioară simte imediat când un om are ceva de ascuns, sau când cineva se dă drept ceva ce nu este.

Dacă reușești să nu iei personal criticile femeii fecioară, vei fi o persoană fericită. Ea nu vrea să rănească pe nimeni, iar remarcile ei se vor mai mereu constructive.

Cu alte cuvinte, atunci când ai impresia că e veșnic nemulțumită, ea de fapt gândește ce ar putea fi îmbunătățit la o situație, pentru că firea ei perfecționistă îi cere mereu să compare totul cu idealurile.

Femeia fecioară este singura din zodiac care poate să aștearnă liniștea și ordinea în mijlocul unui haos. Ea poate să facă ordine în cele mai complicate situații și reușește să vadă clar toate datele problemei, atunci când toată lumea este copleșită de emoții.

Patronată de Pământ, femeia fecioară este pragmatică, practică și nu pierde timpul cu vise imposibile, bazându-se mereu pe realitate și ceea ce este palpabil.

Senzațiile și experiența sunt mai importante pentru ea decât emoțiile și fanteziile, iar spiritul ei întreprinzător o face foarte bună în afaceri.

Femeia fecioară este genul de om care s-a gândit să aducă desfăcătorul de conserve și tirbușonul într-un camping unde se pune de o petrecere și nu va fi niciodată prinsă în mijlocul pustietății fără o trusă cu lucruri utile din care tot scoate cele necesare când ceilalți se panichează.

Cum cucerești femeia Fecioară

Femeia fecioară preferă abordările sistematice și bine plănuite în avans, deoarece surprizele sunt greu de analizat în timp util, iar spontaneitatea unora o sperie.

Deși are o personalitate mai degrabă retrasă și reținută, femeia fecioară se descurcă foarte bine să dea ordine și să se impună atunci când vine vorba de făcut ordine în oameni și situații.

Pe de altă parte, dacă devine obsesivă cu curățenia, ordinea sau colecționarea de obiecte își cere scuze regulat pentru puseele de perfecționism și poate fi foarte blândă cu partenerul frustrat.

Cu ce zodii este compatibilă femeia Fecioară

FECIOARA – TAUR

Cei  doi se inteleg reciproc si formeaza un cuplu solid. Ambii sunt romantici si isi petrec destul de mult timp analizand situatiile din jurul lor. Fecioara este in permanenta atenta la ce ii place si ce nu Taurului, timp in care Taurul este topit dupa senzualitatea Fecioarei.

Ambii sunt preocupati de nevoia de securitate si stabilitate in cuplu, de aceea discuta temeinic orice legat de sentimentele lor.

Daca Taurul se ocupa de partea materiala, Fecioara il ajuta sa analizeze optiunile, sa le transeze. Fecioara il sustine si il inspira pe nativul Taur.

FECIOARA – RAC

Cei doi incep cu dreptul aceasta relatie, chiar daca ambii sunt cat se poate de rezervati. Racul apreciaza originalitatea Fecioarei, timp in care Fecioara adora siguranta si hotararea Racului. Impreuna pot rezolva orice problema!

Fecioara este o analitica, Racul… un sentimental. In mare, cuplul Fecioara-Rac este caracterizat de dragoste, incredere reciproca si devotament. Este o relatie ce se poate materializa cu usurinta printr-un mariaj.

FECIOARA – CAPRICORN

O pereche perfecta, in care fiecare e total devotat celui de langa! Sunt insetati dupa respect, dragoste si loialitate. Intuiesc ce ii place sau ce nu ii place partenerului si inteleg orice semn de afectiune. Am putea spune ca… se inteleg din priviri!

Sunt foarte indragostiti si atasati, chiar daca nu o arata in societate. Din punct de vedere sexual, cei doi parteneri nu se tem sa isi manifeste dorintele si pasiunile cele mai ascunse.

FECIOARA – PESTI

Cei doi sunt destul de diferiti, dar impreuna se lasa purtati de val. Pestii adora sa traiasca artistic, lasandu-si imaginatia sa zburde. Fecioarele, in schimb, sunt bine inradacinate cu picioarele pe pamant, sunt cat de poate de rationale si de multe ori cauta sa se reinventeze.

Fecioara il va ajuta pe nativul Pesti sa vada lucrurile mai realist, timp in care adaptabilitatea si flexibilitatea acestuia ii va aduce liniste Fecioarei, care este atat de temperamentala uneori. Relatia, asadar, va fi una promitatoare!

Femeia fecioară în pat

Femeia fecioară poate avea o reputație de pudică, dar faptul că este timidă și rezervată nu înseamnă că nu știe ce să facă în așternut.

Atenția ei la detalii face din femeia fecioară o amantă iscusită, care se lasă purtată spre pat numai de un iubit atent, care îi aduce flori, care aprinde lumânări parfumate și care face din preludiu o formă de artă.

Un partener puternic și care știe ce vrea în pat face din femeia fecioară o femeie foarte pasională. Ea va face sex sălbatic pe o plajă pustie cu aceeași dedicație ca în dormitor sau la cinema, atâta timp cât partenerul este cel care are inițiativa și propune lucruri noi sau inedite.

Femeia fecioară se lasă greu sedusă, dar dacă ai reușit să treci de bariera ei, vei descoperi o femeie pasională și o amantă pricepută.

Femeia fecioară se analizează singură și dacă i se pare că nu a oferit destul în ultima prestație, va încerca mereu să îmbunătățească acele aspecte. În pat, femeia fecioară poate că nu este cea mai creativă, dar este deschisă la poziții noi și vrea mereu să facă totul perfect ca să-și satisfacă partenerul.

Femeia fecioară poate părea prea formală și timidă, dar acest scut cade odată ce îi cucerești inima. Femeia fecioară în dragoste dă totul și nimeni nu poate să spună că nu se descurcă la treburile gospodărești.

Sursa foto femeia fecioară în dragoste: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter