Totul despre femeia Capricorn – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 02 noiembrie 2022, 18:13

Femeia capricorn este calculată și inteligentă, dar asta nu înseamnă că nu poate iubi pătimaș, sau că nu poate arde pe dinăuntru ca o torță în așternuturi. Nu o subestima și femeia capricorn îndrăgostită va fi cel mai bun partener de viață.

Cuprins

Femeia Capricorn, caracteristici ale zodiei

Dincolo de costumul scump, călcat la dungă și dincolo de ochelarii cu rame ascuțite vei găsi femeia capricorn, conducând ședințele, companiile, viețile oamenilor din scaunul ei înalt.

Femeia capricorn nu se lasă doborâtă ușor, mai ales dacă este vorba de obiective profesionale. De cele mai multe ori, ambiția ei o poartă mult în fața celorlalți, pe care îi lasă cu ușurință în urmă, într-un nor de praf. Nu vrei să te pui în calea ei dacă are o treabă de făcut, deoarece acele cornițe drăgălașe te vor da la o parte în doi timpi și trei mișcări.

Femeia capricorn este încăpățânată și greu de convins să o ia în altă direcție decât cea dorită și plănuită de ea. Majoritatea oamenilor o invidiază pe femeia capricorn pentru calitățile de lider și pentru faptul că pare mereu să știe ce face, chiar și în situații de criză.

Deși poate să se aprindă și să își exprime independența în fața cui i se opune, femeia capricorn preferă abordările mai subtile, care nu îi exercită toată forța și energia.

Femeia capricorn își dorește cel mai mult stabilitate și siguranță în relații și în viață. Tradiționalistă și foarte organizată, femeia capricorn nu fuge niciodată de responsabilități, ca un semn de pământ ce se află.

În ciuda aerului serios, sub masca de om rezervat și calculat, femeia capricorn are un simț al umorului nemaipomenit. Nimeni nu poate să arunce o glumă cu o față mai serioasă decaât ea și surprinde adesea cu momente vesele, tocmai când nu părea deloc să se simtă în largul ei.

Nu suportă bârfa și timpul pierdut aiurea și nu dezamăgește niciodată cu promisiunile ei, dar femeia capricorn se așteaptă la același tratament și din partea celorlalți și se poate enerva dacă nu se simte respectată.

Cum cucerești femeia Capricorn

Femeia capricorn nu se îndrăgostește lulea la prima vedere și nici nu pierde luni întregi cu jocuri ale minții și flirt mai mult sau mai puțin nevinovat. Pentru ea, dragostea este treabă serioasă și nu ceva cu care te poți juca după cum ai chef. Femeia capricorn crede în dragoste adevărată, dar nu își pune speranțele în soartă, ci suflecă mânecile și se pune singură pe căutat.

Femeia capricorn preferă să stea la distanță, să observe și să analizeze totul despre potențialul partener, abia apoi urmând să facă o mișcare.

Câteodată, dacă bărbatul care i-a trezit interesul este potrivit, ea își poate pierde capul și atunci se lasă dusă de val și de îndrăgosteală, pentru a se blama mai târziu dacă relația nu a mers. Femeia capricorn este genul care, după un eșec în dragoste, zice ”jur că nu știu ce a fost în capul meu, nu o să permit s se mai întâmple așa ceva vreodată”.

Cu ce zodii este compatibilă femeia Capricorn

Femeia capricorn este un semn guvernat de elementul pământ, deci vrea stabilitate, relații lungi și serioase, nu joacă și iubiri de-o vară.

Cel mai potrivit partener pentru femeia capricorn pare să fie bărbatul rac, care își dorește aceleași lucruri în viață.

Nici bărbatul taur, cu firea lui leneșă și casnică nu este departe de a fi compatibil cu femeia capricorn.

Perecționismul exagerat al capricornului poate fi înțeles doar de vărsători, care înțeleg etica în afaceri în același fel și care vor mereu să facă totul cât mai bine posibil în dragoste și viața de zi cu zi.

Femeia capricorn în pat

Deși te aștepți ca femeia capricorn în pat să fie calmă, calculată și perfecționistă, s-ar putea să surpindă cu multă pasiune și creativitate în așternut.

Dincolo de imaginea ei dură, femeia capricorn este o amantă desăvârșită, atentă și curioasă, care nu va refuza poziții noi și idei mai neortodoxe.

Pe principiul ”cei tăcuți sunt întotdeauna plini de surprize”, femeia capricorn în pat este fierbinte și zvăpăiată, deși nu are fantezii foarte colorate, sau idei nemaiauzite.

Femeia capricorn poate părea rece și calculată prea des, dar asta se datorează firii ei pragmatice și a faptului că mai întâi gândește și abia apoi se apucă de treabă. Iute la mânie, dar loială și cumint,e femeia capricorn are câțiva ași în mânecă, pe care îi scoate numai în prezența partenerului potrivit.

Sursa foto femeia capricorn: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter