Totul despre femeia Balanță – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 27 octombrie 2022, 12:49

Femeia balanță este uneori nesigură, alteori o zeiță sexy și tot ce face ea arată bine, din orice unghi. Comunicativă și instabilă emoțional, femeia balanță te poate duce pe culmile extazului sau în brațele disperării. Vezi cu cine e compatibilă și ce fel de mamă va fi.

Cuprins

Femeia Balanță, caracteristici generale

Femeia balanță întruchipează corectitudinea, justiția, dreptatea și echilibrul, de aceea are mulți prieteni și cunoștințe și captivează oamenii atunci când vorbește în public.

Carismatică și sociabilă, femeia balanță adună mereu admiratori în jurul ei, deși, pe dinăuntru, poate fi timidă și speriată de reacțiile celor din jur, pentru că este relativ nesigură pe propriile forțe.

Un amestec fascinant de yin și yang, de rațional și emoții sălbatice scăpate de sub control, femeia balanță îți poate demonstra cu argumente că greșești, apoi își va cere scuze sau te va împăca cu blândețe.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Guvernată de planeta Venus, femeia balanță caută mereu relații definite de armonie, fie că este vorba de prieteni și rude, sau de parteneri de viață și așternut.

Ea caută un iubit perfect, romantic, care îi va aduce flori și ciocolată și inimioare desenate pe sticky notes.

Deși adesea par calme și foarte calculate, femeile din zodia balanță au emoții puternice când se îndrăgostesc și pot deveni jucăușe odată ce s-au relaxat în prezența iubitului sau soțului.

Dureros de sincere, femeile balanță rănesc uneori cu răceala lor, pentru a repara situația cu multă tandrețe, imediat ce își dau seama că au exagerat cu corectitudinea și variantele oficiale.

Cu ce zodii este compatibilă femeia Balanță

Firea lor analitică și nevoia de a echilibra orice situație le face pe femeile din zodia balanță să fie foarte înțelepte în relații, indiferent de zodia partenerului.

Practic, femeia balanță caută mereu să înțeleagă și poziția celuilalt și consideră că mai multe puncte de vedere pot oferi o imagine de ansamblu mai aproape de adevăr.

Ea oscilează între independentă și ămpăciuitoare, în funcție de momentul zilei, al lunii și de situație.

Femeia balanță își dorește un partener care să-i ofere sprijin și sfaturi, deoarece se hotărăște foarte greu câteodată, când are decizii importante de luat.

Cei mai compatibili parteneri pentru femeia balanță sunt vărsătorii li gemenii, care înțeleg nevoia ei de flirt și apreciază felul în care ea cere ajutorul când nu știe ce să facă.

Cum cucerești femeia Balanță

Cucerirea acestei femei este o provocare si trebuie luata in serios. Nu este o joaca de copil. Va fi nevoie de un efort suplimentar.

De la inceput trebuie sa stii ca trebuie sa ii pastrezi interesul, altfel pleaca imediat mai departe. Iubeste aventura si spontaneitatea indiferent daca este vorba despre o calatorie nepregatita dinainte sau despre o discutie inteligenta. Surprinde-o mereu.

Ii place luxul, lucrurile fine. Daca nu ai bani, improvizeaza. De exemplu, daca nu iti permiti o iesire intr-un restaurant luxos, mergi cu ea la muzeu si la un picnic romantic in parc. Va aprecia efortul si gestul. Pana la urma nu conteaza cat esti de bogat, ci sa o faci sa se simta speciala.

Femeia balanță ca mamă

Mama din zodia balanță știe să ia pauze dese și să nu se streseze din nimicuri. Această stare zen a femeii balanță o face o mamă ideală, deoarece pare mereu calmă, stăpână pe situație și dă impresia tuturor că totul va fi bine.

Dacă cei mici au avut o zi grea la școală, mama balanță le va da înghețata lor preferată în parc și va face totul ca ziua să fie salvată pe final.

Mama balanță este genul de femeie care face multe poze cu familia și le adună în albume tematice, sau chiar face cadouri din când în când cu tentă nostalgică.

Visul mamei balanță este să aibă copii fericiți, ale căror experiențe în viață să fie cea mai fericită versiune a lor.

Excursii cu cortul în familie, mers la zoo și la Disneyland, mama balanță este genul care are grijă ca cei mici să aibă ocazional vise împlinite și să se bucure de lucrurile bune în viață.

Femeia balanță în pat

Intelectuală prin definiție, la fel ca surorile ei semne de aer, femeia balanță privește sexul ca pe un exercițiu mental și fizic.

Femeia balanță în pat se gândește bine înainte să acționeze, analizează nevoile personale, nevoiel partenrului și abia apoi purcede cu planul pus la punct.

Nevoia ei de a satisface persoana iubită este reală și faptul că începe cu pași mici, iubește flirtul și seducția și ajunge treptat la lucruri mai serioase o face foarte sexy în ochii bărbaților.

Femeia balanță este echilibrată, flirtează des, dar este loială și iubește viața de familie, deși îi place să se distreze.

Sursa foto femeia balanță îndrăgostită: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter