Top 5 poziţii sexuale din Kamasutra pentru orgasm intens

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 16:16

Secrete antice pentru cupluri moderne în cartea cărţilor despre sex – Kamasutra. Tot aici afli şi care sunt cele mai bune poziţii sexuale pentru orgasm rapid şi intens.

Ţi-am pregătit chiar mai jos un top 5 al poziţiilor sexuale din Kamasutra care te vor aduce rapid pe culmile plăcerii.

Poziţia sexuală Toga

Te întinzi pe spate, cu mâinile în ce poziţie îţi place şi cu bazinul pe marginea patului. Partenerul îngenunchează la marginea patului şi îţi susţine picioarele pe un umăr. Este o variaţie a poziţiei sexuale Altarul, în care tu desfaci picioarele şi le sprijini pe umerii lui. Unghiul de penetrare este foarte bun, însă tu te mişti mai puţin şi îl laşi pe el să facă aproape tot.

Poziţia sexuală Compasul

În poziţia Compasul te întinzi cu faţa în jos şi capul sprijinit pe palme. El se aşează deasupra ta, se sprijină în palme şi te penetrează de la spate. Dacă vrei să impui ritmul, mişcă bazinul şi picioarele. Se ajunge uşor la orgasm nu doar datorită unghiului de penetrare ci şi pentru că poziţia Compasul este potrivită pentru sex normal, dar şi pentru sex anal.

Poziţia sexuală Împărăteasa

Partenerul stă întins pe spate, sprijinit în mâna dreaptă, iar cu mâna stângă te ţine de şolduri pentru a impune ritmul sau îţi stimulează clitorisul. Tu te aşezi deasupra lui, te sprijini în palme şi te mişti uşor înainte şi înapoi sau circular, arcuind spatele. Unghiul de penetrare este adânc, iar penisul atinge foarte bine pereţii vaginali, în funcţie de mişcările tale. Efectul este maxim dacă iubitul tău are penisul puţin curbat.

Poziţia sexuală Tronul

El se aşează pe marginea patului şi se sprijină în braţul stâng, iar cu palma dreaptă te cuprinde ca să îţi dea puţin sprijin sau ca să-ţi stimuleze clitorisul. Tu te aşezi în poala lui, ,,ajuţi” penisul să te penetreze şi încerci mişcări circulare, ondulatorii. Orgasmul este garantat de faptul că tu impui ritmul, penetrarea este totală, el se implică mai puţin dar îţi masează zona intimă.

Poziţia sexuală Gomora

O poziţie sexuală sălbatică, carnală, aşa cum erau obiceiurile sexuale ale locuitorilor cetăţii antice Gomora. Te aşezi pe spate, cu faţa în sus, cu gâtul şi capul sprijinite pe o pernă moale. Îţi aduci genunchii la piept şi rămâi aşa, susţinându-ţi picioarele cu mâinile. Partenerul îngenunchează în faţa ta. Este poate cea mai excitantă şi mai intensă poziţie sexuală din Kamasutra, pentru că amândoi puteţi să priviţi penetrarea adâncă şi stimularea zonei intime.

Ţie care poziţie sexuală îţi place cel mai mult?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter