Ştefan Bănică Jr. frânge inimile divelor pe bandă: Andreea Marin vs. Mihaela Rădulescu

De Sandra S., pe

Un cuplu ce părea indestructibil s-a destrămat chiar sub ochii noştrii. Seara trecută, Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au anunţat că urmează să divorţeze. La scurt timp după ce cântăreţul a scris asta pe pagina sa de Facebook, Andreea a plecat cu fiica sa, Violeta, în Dubai.
Ştefan Bănică Jr. este un bărbat bine, care a avut de-a lungul timpului relaţii cu femei frumoase, persoane publice. Totuşi, toate s-au terminat cu despărţiri şi inimi frânte…
Ştefan Bănică Jr. şi Cristina Ţopescu
Erau tineri şi în lumina reflectoarelor. Cei doi au avut o relaţie tumultuoasă, însă relaţia lor s-a terminat la fel de repede precum a început, aparent din cauza cântăreţului. În acest caz s-a zvonit că Ştefan Bănică a avut un comportament violent, însă nu a fost nimic dovedit în mod oficial…
Anul 2013 a început prost pentru vedete. Vezi cine a divorţat deja!
Ştefan Bănică Jr. şi Mihaela Rădulescu
Cei doi au început o relaţie în urmă cu aproximativ 19 ani, iar după doar câteva luni au ales să se căsătorească. Căsnicia lor nu a durat mai mult de cinci ani şi nu au avut copii împreună, însă în tot acest timp Mihaela şi Ştefan au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. În 1999 presa vuia cu anunţul divorţului celor doi, iar vinovat a fost numit cântăreţul, despre care s-a zvonit că şi-a înşelat soţia. Până în ziua de astăzi, însă, nu s-a dovedit că Ştefan Bănică Jr. i-a fost infidel Mihaelei Rădulescu.
Ştefan Bănică Jr. frânge inimile divelor pe bandă: Andreea Marin vs. Mihaela Rădulescu
Ştefan Bănica Jr. şi Andreea Marin
Până să înceapă relaţia cu Zâna surprizelor, cântăreţul a fost iubitul Cameliei Constantinescu, femeia care i-a dăruit şi primul copil, pe Radu Ştefan, acum în vârstă de 10 ani. Ştefan Bănică Jr. s-a despăriţ de Camelia în 2006, la un an după ce presa deja scria de noua lui relaţie, cea cu Andreea Marin. S-a mai zvonit, de asemenea, că mama copilului l-a părăsit pe artist după ce l-a prins în casă cu prezentatoarea de televiziune, însă nici acest zvon nu a fost confirmat. Camelia Constantinescu a aflat despre căsătoria cântăreţului cu Andreea Marin din presă şi tot citind ziarele a aflat că cei doi au făcut şi un copil împreună, pe micuţa Violeta.
Ştefan Bănică Jr. frânge inimile divelor pe bandă: Andreea Marin vs. Mihaela Rădulescu
Poze: Ştefan Bănică Jr., din tinereţe şi până acum. Vezi cum s-a schimbat!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter