Soţie vs. Amantă: Cum mângâie una şi cum mângâie cealaltă | episodul I

De Unica.ro, pe

In psihologia sexuala a barbatului au existat de cand lumea doua femei: femeia familiara (sotia) si femeia straina (amanta). Femeia legitima si femeia interzisa.
Femeia in pijama si femeia aranjata. Femeia care sa-i poarte de grija si femeia pe care o curteaza. Femeia care il asteapta si femeiea care poate fi oricand a altuia.

SOTIA

Mangaieri posesive

Mangaierile sotiei sunt adesea izvorate din legitimitate. Ele sunt de cele mai multe ori cerute prin cuvinte, cu o unda de repros in voce. Uneori sunt impuse de femeie cu tenta de urgenta, fiindca pentru ea atingerile tandre constituie confirmari ale faptului ca totul este bine.

Mangaieri previzibile

Din pacate, atingerile femeii legitime sunt cunoscute si usor de intuit. Barbatul incepe sa se uite peste umarul ei la televizor si stie ce-i place ei sa mangaie la el. Din aceasta cauza, crede ca ea are cate un scop egoist in fiecare mangaiere si dobandeste o ostilitate tacuta fata de ea. Daca ea spune ”cred ca iti place sa te mangai astfel”, el ii raspunde „cred ca mai degraba iti place tie”.

Scurtaturi in mangaieri

Fiind mangaiat de femeia lui legitima, barbatul elimina acele atingeri inutile (care de fapt sunt parte a preludiului) si asteapta acele atingeri care sunt un masaj clar de natura sexuala –  in curand va urma sexul propriu-zis. El devine mai putin rabdator, pentru ca stie o cale mai scurta catre sex.

Citeste mai multe pe Raportmonden.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter