5 tipuri de sex pe care să le faci până la Dragobete

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:18
Sex

A trecut Ziua Îndrăgostiţilor, însă cuplurile care nu au apucat să se bucure din plin de Valentine’s Day a americanilor au încă o ocazie: să sărbătorească aşa cum se cuvine de Dragobete. Uite câteva tipuri de sex pe care să le încerci în fiecare zi, până pe 24 februarie.

Iubire… de una singură

Chiar dacă nu aveţi timp să faceţi sex în fiecare zi, asta nu înseamnă că nu te poţi simţi bine şi de una singură. Masturbarea este sănătoasă şi are mai multe beneficii decât efecte negative. Aşa că nu mai sta pe gânduri şi ocupă-te de propria satisfacţie sexuală, chiar şi când iubitul tău nu este pe aproape.

Sex la beţie

Cu toţii trebuie să trecem şi prin astfel de momente. Chiar dacă nu este cea mai bună partidă de sex pe care o vei avea vreodată şi probabil nu va fi chiar atât de simplu – pentru niciunul dintre voi – ar fi distractiv să faceţi sex şi după ce vă îmbătaţi. Desigur, nu consumaţi alcool exagerat şi nu uitaţi să aveţi la îndemână şi lubrifiant. Veţi avea nevoie!

Sex în care domini

Nu ai neapărat nevoie de bice, cătuşe sau costum de latex ca să domini în timpul partidei de sex. Anunţă-ţi dorinţa dinainte şi propune-i ca el să facă tot ce îi… comanzi tu. O poziţie de sex bună ca să arăţi că tu eşti în control este cea în care tu stai deasupra. Tu ţii ritmul, adâncimea penetrării şi poţi alege să ajungi prima la orgasm sau să te joci cu el până nu mai rezistă.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter