Mesajul pe care Andreea Bălan l-a primit de la Tiberiu Argint de Dragobete

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 februarie 2021, 14:19
Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu au confirmat până acum faptul că formează un cuplu, iar modul în care se afișează împreună pe rețelele de socializare este unul cât se poate de discret. Însă mesajul pe care artista l-a primit de la fratele Soniei Argint, chiar de Dragobete, a stârnit numeroase reacții din partea fanilor. 

Azi sărbatoresc iubirea de Dragobete, aceasta sărbătoare românească cu rădăcini în tradițiile dacice. La mulți ani dragilor! Multă iubire și înțelepciune!” – a scris vedeta pe contul său de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare cu o cutie în formă de inimă, plină cu trandafiri roz.

Citește și: De ce nu se mută Andreea Bălan și Tiberiu Argint împreună?

La postarea ei, Tiberiu Argint i-a transmis un mesaj extrem de romantic: Sărbătorim când ma întorc 😘 love ya’ (n.r. te iubesc)”.

Artista i-a transmis la rândul ei că sentimentele sunt reciproce: „Me too (n.r. și eu)”- i-a spus ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Mesajele pline de bucurie și admirație din partea fanilor nu s-au lăsat așteptate.

Citește și: Ce a atras-o pe Andreea Bălan la Tiberiu Argint: „A fost cucerită de blândețea lui”

„Ai fericirea în ochi, mă bucur că în sfârșit ești iubită și împlinită pe toate planurile! La mulți ani!”, „Multă iubire și liniște sufletească. Meriți, Andreea dragă. Ești un om minunat”, „Doamne, ce cuplu frumos! Să vă iubiți mereu” – sunt câteva dintre comentariile lăsate de admiratorii vedetei.

Primele zvonuri că Andreea Bălan și Tiberiu Argint au o relație au apărut în vara lui 2020, atunci când cei doi au fost surprinși împreună la mare, în Vama Veche. Cântăreața nu a confirmat niciodată că ea și fratele prezentatoarei TV Sonia Argint ar forma un cuplu. Însă fotografiile din aceleași locuri postate de ambii în mediul online, aparițiile discrete ale lui Tiberiu Argint în vlogurile vedetei și modul în care își vorbesc unul altuia pe rețelele de socializare le-au confirmat fanilor că relația dintre ei este una cât se poate de apropiată și frumoasă.

Sursă foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter