Silicoanele ne îmbunătăţesc viaţa sexuală?

De Diana Zagrean, pe
Sex

Un studiu recent arată că femeile care au apelat la implanturi mamare au parte de mai multă plăcere în dormitor.
Dintre femeile care au participat la studiul realizat de RealSelf.com, 61% au declarat că de când şi-au pus implanturi, viaţa lor sexuală s-a îmbunătăţit.
În plus, 70% dintre participante au declarat că schimbarea în bine a venit şi pe plan calitativ. Cu alte cuvinte, sex mai mult şi mai bun.
Real Self, comunitatea online a femeilor care au apelat la implanturi mamare a realizat acest studiu pe o perioadă de două săptămâni, în care acestea au fost întrebate cum s-a schimbat viaţa lor în urma operaţiei.
Pe lângă creşterea numărului de raporturi sexuale, mărirea sânilor le-a adus acestor femei o îmbunătăţire a calităţii orgasmelor şi o mai amre rapiditate în atingerea lor.
Chirurgii esteticieni contactaţi de realizatorii studiului au spus că mărirea sânilor are, evident, efecte asupra psihicului femeilor. Dacă sânii mici le făceau timide în pat şi inhibate, după mărirea sau conturarea acestora s-a observat o schimbare de atitudine în general. Medicii au spus că femeile cu implanturi sunt mult mai dezinhibate si mai sigure pe ele şi sexualitatea lor.
Circa un milion de femei din Statele Unite au apelat la operaţii de mărire a sânilor în ultimii trei ani, preţurile fiind situate între 6.000 +10.000 dolari.

Pe o scară de la 1 la 10, circa 28% dintre femeile participante la studiu au recunoscut că viaţa lor sexuală s-a îmbunătăţit cu mai mult de patru puncte şi 75% au declarat că procedura a meritat.
Foto:Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter