Sex senzaţional: Cum o faceţi în duş

De Adina Radu, pe
Sex

Baia, mai exact duşul, nu este tocmai prima alegere pe care o faci când vrei să faci sex – nu aveţi prea mult loc la dispoziţie şi poate fi chiar periculos, însă trebuie să încerci măcar o dată. Iată ce trebuie să faci:
În primul rând, fii sigură că ai la îndemână lubrifiant şi contraceptive – însă ai grijă că prezervativele se pot rupe mai uşor din cauza căldurii şi a apei care spală lubrifiantul de pe ele. În duş – fie cabină sau cadă – nu este prea mult loc şi nici nu este foarte confortabil, dar sexul în duş poate fi considerat un preludiu extraordinar.
Cum începeţi
Nu trece direct la fapte, ci joacă-te. Spălaţi-vă unul pe celălalt, masaţi-vă senzual până vă simţiţi destul de excitaţi să „vă puneţi pe treabă”. Apoi puteţi continua cu sex oral: tu îi faci lui, apoi el ţie (sau invers), timp de câteva minute.
Ce poziţii să încercaţi
Cea mai simplă pentru amândoi, în duş, este Capra în picioare. Stai cu spatele la el şi te apleci cât poţi de mult – dacă eşti destul de elastică te poţi sprijini cu palmele de podea – ca el să te poată penetra din spate. Cu cât te apleci mai mult, cu atât penetrarea este mai adâncă.
Sex senzaţional: Cum o faceţi în duş
Puteţi încerca să staţi şi faţă în faţă, iar tu îţi ridici un picior pe care ţi-l sprijini ori de şoldul lui, ori de marginea căzii, însă această poziţie este comodă doar dacă sunteţi cam de aceeaşi înălţime.
O altă poziţie potrivită pentru duş: el te ţine în braţe, sprijinită de perete, iar tu îl cuprinzi cu picioarele deasupra şoldurilor. Pentru poziţia asta el trebuie să fie destul de puternic, să te poată susţine.
Dacă aveţi o cadă destul de mare, partenerul tău poate sta culcat pe spate, în timp ce tu te mişti deasupra lui, în poziţia Cowgirl. Dacă nu vă atrage ideea să faceţi sex în cadă, folosiţi-vă de maşina de spălat sau de marginea chiuvetei (dacă este stabilă): tu stai cu fundul cât mai pe margine, iar el te penetrează din faţă.
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter