Mituri despre sexul oral care s-au dovedit reale

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:50

Sexul oral este încă un subiect tabu pentru multă lume, iar legendele şi poveştile de groază încă circulă nestingherite prin lume. Vezi care sunt acele mituri despre sexul oral care s-au dovedit reale.


Bomboanele mentolate ajută
Deşi nu există studii şi nu există o cale de a determina gradul de plăcere simţit de o persoană în timpul sexului oral, faptul că adaugi uleiuri esenţiale mentolate se pare că ajută.
Potrivit mai multor sondaje efectuate în Statele Unite, bărbaţii care au experimentat sexul oral după ce partenera lor a mestecat gumă cu mentă sau a mâncat bomboane mentolate au declarat că senzaţia de plăcere este mai mare.
Deşi părerile sunt împărţite şi unii bărbaţi mai sensibili nu au fost încântaţi de excesul de…răcoare în zona intimă, majoritatea au spus că produsele mentolate ajută stimularea orală.
Accidente ciudate se pot întâmpla
Deşi poveştile cu oameni care au rămas blocaţi în timp ce făceau sex ne terifiază şi amuză în egală măsură, se pare că şi sexul oral poate duce la accidente.
În unele situaţii, foarte rare, maxilarul celui care „prestează” se poate încleşta într-un spasm dureros.
Asta nu înseamnă că trebuie sau nu trebuie să faci anumite mişcări în timp ce faci sex oral, deoarece viteza la care maxilarul se mişcă este rareori periculos de mare.
Unele femei ejaculează când li se face sex oral
Deşi acest fapt a fost considerat multă vreme un mit, se pare că s-au documentat cazuri (nu discutăm despre filmele porno, unde se pot face trucaje foarte credibile) de ejaculare feminină.
Multe femei discută despre experienţe asemănătoare, dar nu există încă dovezi că o tehnică sau alta, sau anumite produse de lubrifiere ar duce la fericitul eveniment.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter