5 moduri în care îi poți face sex oral

De Mia, pe Ultimul update Miercuri, 13 mai 2015, 16:29
Sex

La bază, sexul oral este unul și același, însă depinde și de… contextul în care ai ajuns să îți satisfaci partenerul în acest fel. Vezi mai departe cinci moduri în care îi poți face sex oral.
Sex oral… cu mâna
Erai pregătită să îi satisfaci cea mai arzătoare dorință a partenerului tău din acel moment și chiar ai avut un început destul de bun. Dar pentru că poate fi obositor să îți miști capul atât de mult și poziția poate fi incomodă și multe alte motive te pot deranja încât sexul oral se transformă de fapt în satisfacere manuală. Partenerul nu se va bucura mai puțin de atenția pe care i-o oferi, însă senzațiile nu se compară, nu sunt la fel de plăcute pentru el.
Sex oral de compromis
Știi acel moment în care iubitul tău este foarte excitat și își dorește foarte, foarte mult să faceți sex, însă tu nu ai absolut nicio urmă de chef rămasă pe lumea aceasta? Ei bine, atunci știi când trebuie să faci un compromis de dragul relației tale de cuplu și de dragul jumătății tale – iar calea de mijloc în această situație este, bineînțeles, sexul oral.
Sex oral după ce ai învățat un truc nou
Cu siguranță ai mai navigat și tu pe Internet, sărind dintr-un link în altul și până ai ajuns să citești câteva trucuri interesante despre cum să îi faci sex oral într-un fel anume, folosindu-ți mâinile, limba și poate și un picior în același timp. Cu siguranță astfel de texte te amuză și poate îți incită un pic simțurile și ai vrea să-i arăți și partenerului tău cât de mult îți pasă de plăcerea lui și îi faci un sex oral cu… trucuri noi.
Sex oral pe fugă
V-a prins cheful de sex fix într-un moment neprielnic. Ori trebuie să vă grăbiți undeva, ori vă aflați într-un loc unde nu ar fi tocmai în regulă să faceți sex – ca într-un lift sau în toaleta unui bar. Așa că viteza este atuul tău cel mai bun, iar satisfacția iubitului tău nu poate fi decât o plăcere – și o provocare –  pe fugă.

Sex oral foarte pasional
Sigur ți s-a întâmplat și ție să fii nemaipomenit de excitată și să fie totuși cel mai nepotrivit pentru sex, nu-i așa? Ori aveți un pat care scârțâie mult prea tare și sunteți la părinții lui în vizită, ori ești la menstruație ori nu ai voie să faci sex pentru că faci un tratament pentru o infecție bacteriană sau o infecție cu transmitere sexuală. Așa că toată pofta pe care o simți pentru partenerul tău poate fi exprimată doar printr-un sex oral foarte pasional, care-l va lăsa pe el dorind și visând la mai multe astfel de partide.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter