Sex: Nu ştiai că poţi face şi asta cu lubrifiantul tău

De Mia, pe
Sex

Lubrifiantul este necesar în partidele de sex… dar nu numai. Are o mulţime de alte întrebuinţări, la care probabil că nu te-ai gândit până acum. Citeşte mai departe şi află ce mai poţi face cu lubrifiantul tău:
Te scapă de păduchi
Cine s-ar fi gândit la asta? Ei bine, o mămică din Statele Unite a descoperit că dacă pune lubrifiant pe bază de silicon în capul copilului său, acesta va scăpa de păduchi şi e ouăle acestora. Aplică produsul pe părul uscat, apoi foloseşte un pieptăn des.
Curăţă pantofii
Dacă ţi s-au murdărit pantofii şi nu ai la îndemână un produs special care să le readucă strălucirea, poţi pune un pic de lubrifiant cu silicon pe o cârpă. În cel mai scurt timp, pantofii tăi vor arăta mult mai bine. În plus, poţi folosi produsul şi pe curele sau genţi din piele.
Dezlipeşte etichete
Ştii momentul acela în care cumperi un cadou pentru cineva, dar eticheta pe care este scris preţul se încăpăţânează să rămână lipită? Problema poate fi rezolvată foarte simplu: pune puţin lubrifiant pe etichetă, aşteaptă câteva secunde şi apoi curăţă-l. Vei vedea că ai scăpat de etichetă rapid şi uşor.

Vezi mai multe întrebuinţări pe pagina următoare!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter