Sex: Ce minciuni mai spun bărbaţii ca să te atragă în pat

De Adina Radu, pe
Sex

Ştim deja că bărbaţii ar face cam… orice ca să atragă o femeie între aşternuturile lor. Şi nu de puţine ori mai bagă şi câte o minciunică în acest scop. Nu trebuie să fie adevărate conspiraţii, ci doar fraze scurte care ascund intenţii măreţe. Iată ce ne mai spun băieţii noştri:
Cea mai folosită „abureală” este „Hai la mine să vedem un film„. Dacă nu sunteţi prieteni buni şi nu există niciun fel de tensiune sexuală între voi, este clar unde va duce invitaţia aceasta. Aşa că ştii pentru ce să te pregăteşti.
Tot pe acelaşi principiu funcţionează şi „Hai să gătim ceva împreună„. Un preludiu romantic şi o mâncare gustoasă.
Iubitorii de animale au o scuză „solidă”, cel puţin până ajungi la ei acasă: „Vino până la mine, vreau să faci cunoştinţă cu câinele meu” – un tip care este determinat să facă sex cu tine, se foloseşte de orice scuză ca să te atragă în patul lui.
În categoria celor care nu caută altceva în afară de sex, scuzele sună cam aşa: „Nu sunt genul care face sex de la prima întâlnire” sau „Arăţi extraordinar (+ multe alte complimente care te fac să te topeşti)„, în speranţa că aşa te vor atrage mai uşor în patul lor.
Pe voi cum v-au „minţit frumos” partenerii?
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter