Sex: Jucării pe care să le încerci cu iubitul, de Dragobete

De Adina Radu, pe
Sex

Ca şi Valentine’s Day, de Dragobete se sărbătoreşte iubirea din cuplu, însă nu doar atât. În mod normal, nu ar trebui să aveţi nevoie de o sărbătoare ca să fiţi romantici, dar cu aceată ocazie specială puteţi încerca lucruri deosebite, mai ales în materie de sex. Iată câteva jucării sexuale pe care ar trebui să le încercaţi măcar o dată:
Lenjerie cu vibraţii
O pereche de chiloţi sexy, dar cu o funcţie specială: vibrează. Şi vestea bună este că aceştia vin cu o telecomandă, ce poate fi folosită de la cinci metri, aşa că îi poţi face iubitului tău o surpriză plăcută dacă îi dai lui telecomanda, să se joace cu tine oricând are chef. Poţi comanda aceşti chiloţi de pe Internet.
Fanteziile sexuale explicate: Ce spun ele despre tine?
Ciocolată topită
Cu siguranţă ai mai auzit până acum de „ciocolată fondue”. Ei bine, te-ai gândit până acum s-o aplici nu pe fructe proaspete ci direct pe corpul iubitului tău? Norocul vostru este că puteţi alege dintr-o varietate largă de produse pe care să le mâncaţi unul de pe corpul celuilalt, după gust.
Sex: Jucării pe care să le încerci cu iubitul, de Dragobete
Bici cu două capete
Dacă intri în cel mai apropiat sex shop, cu siguranţă vei găsi un bici pe măsură. Vă puteţi juca împreună cu unul cu două capete: la un capăt are pene, pentru o mângâiere senzuală, iar la celălalt clasicul capăt de piele, pentru cuplurile cărora le plac jocurile mai dure.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter