Sex: Ce înseamnă o partidă bună pentru tine?

De Mia, pe Ultimul update Joi, 28 aprilie 2022, 13:11
Sex

Să satisfaci un bărbat nu este la fel de complicat ca satisfacerea unei femei. Tu eşti mai complexă, ai nevoie de preludiu, de vorbe dulci şi atingeri suave – şi asta doar ca să începi să te gândeşti la o seară fierbinte cu iubitul tău.
Ce ar trebui să se întâmple mai departe, o partidă bună de amor, este un proces destul de stresant pentru el, mai ales dacă nu i-ai spus până acum exact ce-ţi doreşti în pat. Ce ar putea însemna o partidă bună pentru tine?
Sex: Ce înseamnă o partidă bună pentru tine?
Sex: Ce ne excită pe noi, ce îi excită pe ei?
Relaxată şi comodă
Nu îl poţi pune pe el să fie responsabil de plăcerea pe care o simţi, ci gândeşte-te că sunteţi o echipă – doar de aceea sexul se face în doi – aşa că fii sigură că înainte să începeţi partida de amor să laşi deoparte grijile de la serviciu şi de acasă, să nu te mai gândeşti la problemele pe care le ai de rezolvat, toate acestea nu-şi au locul în dormitor, între voi. Ca să te simţi bine trebuie să te relaxezi şi să fii confortabilă. Şi studiile au arătat că atunci când reuşeşti să te relaxezi, poţi ajunge mult mai uşor la orgasmul mult dorit.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter