Sex: De ce e importantă încrederea în tine şi cum o poţi spori

De Mia, pe
Sex

Dintre toate lucrurile care ne afectează satisfacţia sexuală, încrederea este cea mai importantă. Mai exact, încrederea sexuală presupune să te valorifici pe tine, să ştii că eşti de dorit şi că partenerul te apreciază.
Femeile mai încrezătoare din punct de vedere sexual par să fie mai active din acest punct de vedere şi chiar se distrează mai bine făcând sex. Ceea ce face diferenţa este relaxarea – o femeie încrezătoare în propriile puteri este mult mai relaxată şi trăieşte fiecare moment fără să se gândească la micile defecte pe care le are. Iată ce îţi propun, pentru a-ţi spori încrederea sexuală:

Lenjerie sexy

Care ţi se potriveşte. Oricine îşi poate cumpăra cea mai sexy lenjerie intimă din magazin, însă trebuie să ţi se potrivească şi să te simţi tu senzuală în ea.

Haine pe măsură

Cum nu umbli doar în lenjerie intimă de obicei, este important şi ce porţi pe deasupra. Şi în acest caz, hainele trebuie să ţi se potrivească, să te simţi tu bine cu ce porţi – însă atenţie, asta nu înseamnă să te îmbraci în pijamale şi să ai chiloţi cu dantelă pe dedesubt. Alege o ţinută care să îţi pună în evidenţă partea corpului care ţie îţi place cel mai mult.

Vizite la salon

O simplă manichiură are un efect benefic asupra femeilor – ne simţim mai drăguţe de cum părăsim salonul. Acelaşi efect îl poate avea şi epilarea cu ceară: vei vrea să-ţi dai hainele jos cât mai repede.

Relaxează-te

Mergi la yoga sau, dacă ţi se pare prea costisitor, aleargă în parc ori fă ceva ce ţie îţi face plăcere. Fă-ţi timp pentru tine şi bucură-te de intimitate.

Ieşi din zona de confort

Sex: De ce e importantă încrederea în tine şi cum o poţi spori

Plănuieşte o activitate care să te facă să ieşi din zona ta de confort – fă ceva care să facă adrenalina să-ţi curgă prin vene, ca de exemplu, mergi la panoul de căţărat sau chiar la munte. Dacă nu eşti genul sportiv, atunci încearcă să porţi cele mai sexy haine din dulap.

Nu te compara cu alte femei!

Nu are niciun rost să te compari cu alte femei din jur, să nu mai zic de actriţe sau cântăreţe, pentru că nu faci altceva decât să îţi scazi încrederea în tine. Priveşte-te în oglindă şi fii sinceră cu tine: ce îţi place cel mai mult la tine? Eşti deja sexy!
Foto:Shutterstock, Northfoto

Indiciul de astăzi,1 august, este: iubit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter