Gânduri toxice care îţi ucid încrederea în tine

De Diana Zagrean, pe

Multe femei sunt nefericite pentru că gândesc foarte negativ. Dar gândurile poztive nu sunt singura cale de a te simţi mai puternică şi încrezătoare. Vezi câteva gnduri toxice care îţi ucid încrederea în tine şi vezi cum să scapi de ele.

Dramele tale şi ale altora

Nu te lăsa absorbită de drame, fie că este vorba de propria viaţă sau a altora. Încearcă să nu te mai laşi acaparată de problemele şi grijile altora şi nu declanşa situaţii conflictuale în viaţa ta amoroasă sau familială.
Încearcă să te concentrezi pe lucrurile pozitive: în loc să te enervezi de o situaţie care s-a schimbat, fii curioasă şi vezi ce beneficii ai din schimbare, în loc să fii invidioasă, admiră şi ţinteşte mai sus.

Vrei să te placă toată lumea

Multe femei cad în această capcană şi vor ca toată lumea să le placă, să le iubească şi să le aprobe. Lumea virtuală promovează şi mai mult acest tip de comportament, care poate aduce nefericire şi chiar depresii, dacă nu obţii acea valorificare din partea altora.

Inventezi scuze

Vrei de mult timp să mergi la sală, dar nu ai timp, eşti răcită, nu ai bani, nu ştii dacă nu cumva există variante sau sporturi mai potrivite pentru tine, etc. Sună cunoscut?
Indiferent dacă este vorba despre o activitate, un curs pe care îl tot amâni, o iubire ţinută secretă, scuzele nu te ajută cu nimic.
Ia-ţi inima în dinţi şi asumă-ţi eşecurile. Cel mai probabil vor fi mai puţin de jumătate din cât îţi imaginezi tu.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter