Sex: 4 idei pentru cele mai bune partide de amor de vara asta

De Adina Radu, pe
Sex

Vara este aproape aici, tot mai multă lume iese la terase, băuturile au din ce în ce mai multă gheaţă, nopţile sunt tot mai pline şi mai fierbinţi. Trebuie să aduci şi tu ceva nou în viaţa de cuplu, meritaţi cel puţin o noapte senzaţională pe săptămână. Citeşte mai departe câteva idei:
Cu mâncare sau fără?
Ideal este să nu mâncaţi prea mult înainte să faceţi sex, dar asta nu înseamnă că nu vă puteţi juca cu câteva produse în timp ce faceţi sex. Căpşunile şi cireşele sunt fructe afrodisiace. Nu e nevoie să le îmbrăcaţi în ciocolată sau să le acoperiţi cu frişcă aşa cum vedeţi în filme, dar un bol de fructe proaspete lângă pat vă pot oferi senzaţii noi, mai ales dacă le-ai ţinut la rece înainte. În plus, după o partidă grozavă, puteţi bea câte un pahar de şampanie rece, perfectă pentru a vă răcori.
Sex: 4 idei pentru cele mai bune partide de amor de vara asta
Multă răcoare
Să ţii aparatul de aer condiţionat pornit când stai în dormitor nu este indicat şi cam deloc sănătos (ci ideal este să faci răcoare în cameră înainte să intri acolo). Poţi aduce un ventilator care să bată înspre voi atunci când ajungeţi între cearceafuri şi ca să vă răcoriţi mai tare atunci când lucrurile se încing, puteţi folosi ulei de masaj uşor mentolat.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter