Ce fac femeile în intimitate, dar nu vor să recunoască

De Adina Radu, pe
Sex

Se spune că femeile sunt cele mai vorbăreţe şi când sunt cu prietenele lor vorbesc despre absolut orice, mai ales despre partidele de sex. Câteodată lucrurile nu stau chiar aşa, iar unele doamne şi domnişoare „comit” unele lucruri, însă nu vor să recunoască nici în ruptul capului.

Nu se masturbează niciodată

Un lucru pe care cele mai multe femei refuză să îl recunoască este că şi ele se autosatisfac. Poate că nu fac asta în fiecare zi, săptămână sau chiar lună, dar cu siguranţă o fac şi ele şi chiar dacă sunt într-o relaţie stabilă în care au contact sexual regulat. Totuşi, unele femei nu vor să admită acest lucru nici în faţa iubitului, fie că sunt pudice, timide sau vor să fie considerate aşa.

Nu folosesc sexul pentru a-şi atinge scopurile

În general femeile sunt cele care „dictează” dacă şi când fac sex cu partenerii lor, după cum au chef, de cele mai multe ori. Câteodată, o femeie se poate folosi de sex, deşi incorect faţă de partenerul său, ca acesta să facă anumite lucruri pentru ea  – cum ar fi să ajute la curăţenie, la gătit. Cu toate acestea, ea nu va recunoaşte niciodată că foloseşte sexul în acest mod, mai ales de faţă cu bărbatul ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter