Sex: Cum îşi poate da seama că ai mimat orgasmul

De Adina Radu, pe
Sex

Femeile prefac orgasmul încă din cele mai vechi timpuri, iar motivul este că vor ca partenerii lor să se simtă bine, satisfăcuţi şi satisfăcători la rândul lor. Totuşi, ei se simt cu atât mai prost cu cât îşi dau seama că femeia de lângă nu s-a simţit bine şi a fost nevoită să mintă. Cum îşi poate da seama că tut e prefaci?
O cercetare făcută anul acesta la nivel internaţional a arătat că aproximativ 70% dintre femei s-au prefăcut şi se prefac că ajung la orgasm – asta înseamnă că 7 din 10 femei nu ajung la punctul culminant al partidei de sex, ci doar spun asta. Motivele sunt multe – fie că nu poate ajunge uşor la orgasm (problemă medicală sau emoţională), că este prea obosită sau stresată, că se gândeşte la altele, însă de cele mai multe ori nu este vina bărbatului că ea nu se simte bine.
Temperatura corpului
Atunci când faci sex, temperatura corpului creşte şi începi să transpiri. Iar atunci când te apropii de orgasm, creşte cu atât mai mult şi mai ales în zona pubiană, datorită sângelui care circulă foarte repede. El îşi poate da seama simplu când te prefaci – chiar dacă tu spui că „mai ai puţin” şi apoi că „a fost grozav”, dacă nu ai transpirat, este dovada clară că te-ai prefăcut.
Sex: Sfaturi de la El. Cum să îi faci sex oral grozav
Se contractă muşchii
Când ai orgasm, acesta nu se simte doar la nivelul vaginului, ci în întreg corpul. Aproape toţi muşchii tăi se strâng şi în momentul în care ajungi la climax se relaxează, ca şi cum ai avea o spasmă uşoară. Asta se poate observa cel mai uşor la abdomen, se vede cu ochiul liber. Poate că în acel moment nu va fi atent la acest detaliu (decât dacă vrea să te prindă când te prefaci), însă îşi poate da seama şi altfel.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter