Secretele orgasmului multiplu: Învaţă şi tu cum să-l ai

De Adina Radu, pe
Sex

Există unele femei norocoase care ajung la orgasm foarte uşor şi repede, ca să nu mai vorbim de orgasmul multiplu, care e floare la ureche. Ele cunosc câteva mici trucuri, pe care le găseşti mai jos…

Ce este orgasmul multiplu?

Orgasmul multiplu nu este un lucru irealizabil – femeile au orgasm destul de des, iar de aici şi până la multiplu este doar un pas. În fapt, orgasmul multiplu înseamnă să „termini” de mai multe ori în timpul aceleiaşi partide. Şi ţine minte, pentru tine este mult mai uşor să ajungi la orgasm de mai multe ori decât pentru un bărbat, care are nevoie de câteva momente.

Încrederea în sine

Femeile mature care au multă încredere în sine, autonomie şi sunt empatice de fel au parte de mai multe experienţe sexuale şi, deci, mai multe orgasme. Dacă nu eşti deschisă la minte cu privire la sex, ori simţi ruşine sau vinovăţie, ai mult mai puţine şanse să ajungi la punctul culminant. Cele care se simt bine în pielea lor sunt comode cu propria sexualitate, aşa că învaţă să te iubeşti – chiar şi partea ta sexuală – şi vei avea experienţe mult mai plăcute şi satisfăcătoare.

Îţi cunoşti corpul

Ca să ajungi la orgasm trebuie să îţi cunoşti bine corpul, să ştii cum funcţionează aparatul tău genital. Pentru început poţi încerca să ajungi de una singură la orgasmul multiplu.
După primul orgasm poate exista o problemă: clitorisul este mult prea sensibil pentru a ajunge şi la următorul. În acest caz stimulează zonele din jurul clitorisului, încearcă să te duci şi în alte zone şi vezi cum te simţi.

Îţi ştii zonele erogene

O femeie poate avea orgasm nu doar prin stimularea clitorisului, ci organismul are mai multe zone erogene: de la renumitul punct G (aflat în spatele osului pubian, în interiorul vaginului, la vagin, la sfârcuri şi până la anus.

Cât mai umedă

Pentru a ajunge la orgasmul multiplu, zonele erogene ale aparatului genital trebuie să fie cât mai receptive la stimulare. Cum faci asta? Cu ajutorul lubrifiantului.

Poziţiile sunt importante

Anumite poziţii îţi stimulează punctul G şi vaginul, astfel că tu ajungi mai uşor la orgasm. Poziţia misionarului este potrivită, însă el trebuie să stea un pic mai sus – pieptul tău să fie în zona umerilor lui, astfel clitorisul tău va fi stimulat de osul pubian. Tot în poziţia aceasta, stai cu şoldurile uşor îndreptate în sus, pentru o penetrare mai adâncă.
O altă poziţie bună este cu tine deasupra („cowgirl”) cu faţa spre el sau invers, cu faţa spre picioarele lui („reversed cowgirl”). Aşa îţi poţi stimula singură clitorisul.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter