Sex: Cum să ai un orgasm mai intens

De Adina Radu, pe
Sex

Abilitatea sexuală a omului evoluează odată cu vârsta, dar şi cu schimbările de încredere în sine, sănătate, medicamentaţie sau parteneri. Cu toate acestea, de fiecare dată când facem sex, scopul suprem este de a ajunge la orgasm.
Chiar dacă te înţelegi foarte bine cu partenerul în dormitor, vorba aceea „mereu e loc de mai bine”, nu-i aşa? Iată câteva sfaturi cum să-ţi îmbunătăţeşti climaxul.

Reglează-ţi respiraţia

Multe femei îşi ţin respiraţia când ajung aproape de orgasm, fără să-şi dea seama. Expiră adânc pentru a intensifica plăcerea atunci când atingi climaxul. De asemenea poţi încerca să gemi tare, iar dacă te temi că te pot auzi vecinii sau copiii, poţi face asta într-o pernă.

Întăreşte-ţi muşchii vaginali

Cu siguranţă ai auzit până acum de exerciţiile Kegel. Dacă nu, este vorba de contractarea muşchilor vaginali şi poţi face asta oricând şi oriunde – acasă, în lift, la birou. Contracţiile nu trebuie să dureze mai mult de una sau două secunde, iar momentul de relaxare la fel.
Poţi face exerciţiile acestea şi în timp ce faceţi sex: relaxează atunci când te penetrează, contractează când iese.

Ia ulei de peşte, renunţă la carbohidraţi

O femeie doctor din Statele Unite a descoperit o reţetă folositoare care a ajutat-o foarte mult atunci când viaţa ei sexuală nu mai era satisfăcătoare. În urma studiilor efectuate, femeilor le-au crescut libidourile în doar două săptămâni, după ce au început să ia capsule cu ulei de peşte.

Discută cu medicul tău despre pastile

Unele medicamente, cum ar fi antidepresive sau anti-hipertensive, pot avea unele efecte negative asupra femeilor, în sensul că le scade pofta de sex şi în unele cazuri chiar pot ajunge mult mai greu la orgasm. Discută cu doctorul tău şi vezi cum poţi schimba tratamentele ca să nu-ţi afecteze viaţa sexuală.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter