Sex: trucuri simple pentru partide mai lungi

De Amelia Matei, pe

Citeşte aceste sfaturi simple şi învaţă cum să prelungeşti partidele de sex aşa încât să ai şi tu orgasm vaginal de fiecare dată!
Dacă în filmele porno o partidă de sex durează ore în şir, realitatea e cu totul alta. Un bărbat obişnuit ejaculează în cinci-zece minute de la prima penetrare, ceea ce de obicei nu este suficient pentru ca şi partenera să aibă orgasm. Din fericire, există nişte trucuri cu ajutorul cărora puteţi prelungi partidele de sex. Puneţi-le în practică diseară!

Ce poţi să faci tu

Mai întâi trebuie să-i cunoşti corpul pentru a vedea cum se manifestă el atunci când se apropie de orgasm. Astfel, atunci când îl simţi excitat la maxim, poţi să micşorezi ritmul mişcărilor sau să te opreşti de tot pentru o rundă de săruturi şi mângâieri.
Odată ce v-aţi oprit, poţi să aplici şi o metodă suplimentară care va amâna ejacularea: strânge-i uşor penisul chiar sub gland, apăsând în special pe partea inferioară, unde se află uretra.
Dacă nu ai avut succes la prima partidă şi ejacularea s-a produs mai repede decât sperai, cu siguranţă că a doua partidă de sex va fi lungă. După ce a ejaculat, nu trebuie decât să o iei de la capăt, cu un preludiu lung şi excitant pentru amândoi. Astfel el va putea să aibă a doua erecţie, iar tu vei fi deja aproape de orgasm de la prima penetrare.
Şi poziţia pe care o alegeţi contează foarte mult. Atunci când tu stai deasupra, penisul lui este mai puţin stimulat şi va dura mai mult până când ejaculează.

Ce poate să facă el

Desigur, el are cele mai mari şanse de a prelungi partidele de sex – până la urmă este corpul lui, nu? – însă va trebui să depună puţin efort. Cel maiu uşor şi mai plăcut lucru pe care poate să-l facă este să se masturbeze stabilind o limită de timp, de exemplu 15 minute. Va trebui să se străduiească mereu să atingă această limită, oprindu-se atunci când simte orgasmul aproape.
În plus, iubitul tău poate să “reziste” mai mult în pat dacă este într-o formă fizică bună. Pentru asta are nevoie şi de exerciţii Keggel – aceleaşi care se recomandă femeilor după naştere.

Psihicul contează!

Dacă iubitul tău este stresat din cauza perfomanţelor sexuale, dacă îi faci reproşuri sau te arăţi nemulţumită, problemele se vor agrava pentru că ejacularea prematură este strâns legată de psihic. Tu trebuie să nu te arăţi nemulţumită, iar el trebuie să fie mai relaxat şi să nu se gândească la orgasmul ce va veni încă de la începutul preludiului – cu cât se gândeşte mai mult la asta, cu atât se va întâmpla mai repede.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter