Sex ilegal! Unde să nu faci sex, dacă nu vrei să ajungi în arest

De Adina Radu, pe

Sexul în locuri publice poate fi incitant, dar în acelaşi timp îţi poate aduce o mare bătaie de cap, atât ţie, cât şi partenerului. În funcţie de locul ales să vă distraţi, fie vă treziţi cu o amendă usturătoare, fie puteţi fi duşi chiar la secţia de poliţie. Uite unde nu ar trebui să faci sex, dacă vrei să nu ai probleme cu legea.

Pentru ei: În bordel

Având în vedere că prostituţia cu totul este interzisă în România, nu ar fi un caz fericit să fii găsit într-un bordel în timpul unei razii.
Sex ilegal! Unde să nu faci sex, dacă nu vrei să ajungi în arest

În timp ce conduci

Fie că tu te afli la volanul maşinii în mişcare, fie că este partenerul tău, nu aveţi voie să faceţi sex în timp ce circulaţi. Motivele sunt lesne de înţeles: puneţi în pericol atât vieţile voastre, cât şi pe cele ale celor din jur.

În parc

Parcul este locul unde familiile ies la plimbare, unde copiii se joacă sau unde cuplurile se sărută cu foc – dar nu fac sex! Poţi fi amendat pentru expunere obscenă în public (activitate sexuală) sau poţi ajunge în spatele gratiilor pentru exhibiţionism ori acte sexuale explicite.
Sex ilegal! Unde să nu faci sex, dacă nu vrei să ajungi în arest

În spital

Un om este internat în spital pentru a se recupera, nu pentru a face sex – asta în cazul în care unul ditnre voi este pacient al instituţiei. Altfel, de ce ai merge într-un spital ca să faci sex… ?
Sex ilegal! Unde să nu faci sex, dacă nu vrei să ajungi în arest

La serviciu

Job-ul este de departe unul dintre cele mai periculoase locuri în care ai putea face sex. Asta pentru că îţi poţi pierde şi locul de muncă şi îţi strici imaginea în acelaşi timp, dacă ai noroc şi şeful tău nu anunţă autorităţile.
Foto:Shutterstock

Indiciul de pe 13 august este: orgasm

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter